Povezane vesti
Gvardiola u suzama na oproštaju: Zašto me ovoliko volite?
Sport klub 24.05.2026
Pep Gvardiola je rešio da posle deset godina stavi tačku i napusti Mančester siti... Porazom od Aston Vile (1:2) završena je desetogodošnja priča Pepa Gvardiole na klupi Mančester sitija! Prepun Etihad je došao da se oprosti od čoveka koji je njihov klub… »
Gvardiola: Bila je čast predvoditi Mančester siti
Politika 24.05.2026
„Toliko sam nervozan. Zašto me toliko volite? Zašto mi to radite”. Dosadašnji trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je danas da mu je bila čast što je bio trener tog fudbalskog kluba i da igrači imaju obavezu da održe standard koji je postavio u… »
Gvardiola: Bila je čast predvoditi Mančester siti, igrači imaju obavezu da održe standard
Radio sto plus 24.05.2026
“Toliko sam nervozan. Zašto me toliko volite? Zašto mi to radite”, rekao je Gvardiola navijačima na stadionu Etihad posle utakmice protiv Aston Vile, njegove poslednje utakmice u tom klubu. Siti je u poslednjem kolu Premijer lige izgubio danas na svom… »
Vesti dana »
(Foto/video) Spektakl pred 80.000 navijača: Engleska izbacila Meksiko sa Mundijala, u četvrtfinalu sa Norveškom
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 30 povezanih
Odluka koja je zapalila Mundijal – Infantino na udaru! FIFA poništila crveni karton Amerikancu, Tramp se oglasio i izazvao haos!
Kurir pre 33 minutajoš 24 povezane
Smrtonosni ruski napad na Kijev: Najmanje 11 mrtvih i desetine ranjenih
Vreme pre 23 minutajoš 16 povezanih
Ovo se nikada u istoriji Svetskog prvenstva nije dogodilo, tri velikana najveće “iznenađenje”
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane
Sve oči uprte u Skupštinu: Danas počinje vanredno zasedanje, odlučuje se o ključnim zakonima
Dnevnik pre 33 minutajoš 13 povezanih