Povezane vesti
Gvardiola u suzama na oproštaju: Zašto me ovoliko volite?
Sport klub pre 9 sati
Pep Gvardiola je rešio da posle deset godina stavi tačku i napusti Mančester siti... Porazom od Aston Vile (1:2) završena je desetogodošnja priča Pepa Gvardiole na klupi Mančester sitija! Prepun Etihad je došao da se oprosti od čoveka koji je njihov klub… »
Gvardiola: Bila je čast predvoditi Mančester siti
Politika pre 8 sati
„Toliko sam nervozan. Zašto me toliko volite? Zašto mi to radite”. Dosadašnji trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je danas da mu je bila čast što je bio trener tog fudbalskog kluba i da igrači imaju obavezu da održe standard koji je postavio u… »
Gvardiola: Bila je čast predvoditi Mančester siti, igrači imaju obavezu da održe standard
Radio sto plus pre 9 sati
“Toliko sam nervozan. Zašto me toliko volite? Zašto mi to radite”, rekao je Gvardiola navijačima na stadionu Etihad posle utakmice protiv Aston Vile, njegove poslednje utakmice u tom klubu. Siti je u poslednjem kolu Premijer lige izgubio danas na svom… »
Vesti dana »
Vučić sa kineskim premijerom u pet tačaka, sledi sastanak sa Sijem – o vojno-tehničkoj saradnji
Sputnik pre 13 minutajoš 13 povezanih
FIFA ugrožava zdravlje fudbalera na Svetskom prvenstvu zbog vrućina: naučnici
BBC News pre 29 minutajoš 4 povezane
VIDEO Šampion potpuno pregažen: Trojka sa pola terena uz zvuk sirene šokirala sve, Topić poentirao u finalu
Nova pre 28 minutajoš 7 povezanih
Teheran: Ne težimo ka nuklearnom oružju, spremni da uverimo svet; Tramp: Ja ne pravim loše dogovore
RTS pre 14 minutajoš 2 povezane