Povezane vesti

"Motkom sam je isterala iz kuće" Šikica lovila supruga u prevarama, muž joj imao 99 ljubavnica

"Motkom sam je isterala iz kuće" Šikica lovila supruga u prevarama, muž joj imao 99 ljubavnica

Kurir pre 14 sati
Pevačica Snežana Jovanović Šikica svojevremeno je gostovala u emisiji "Sceniranje" gde je otkrila da je njen suprug imao 99 švalerki i ispričala kako se nosila sa tim. Šikica istakla je da svaka žena mora da bar jednom u životu prođe kroz agoniju… »
"Izlazi iz kafane i vodi ljubavnicu za ruku": Naša folkerka pretukla supruga jer ju je varao

"Izlazi iz kafane i vodi ljubavnicu za ruku": Naša folkerka pretukla supruga jer ju je varao

Nova pre 14 sati
Snežana Jovanović poznatija kao Šikica više puta je javno govorila o problemima u braku, a jednom je priznala i da je čak nekoliko puta uhvatila muža u prevari, ali i da mu je sve oprostila. Naime, ispričala je da je videla muža kako izlazi iz kafane sa… »
"Izlazi iz kafane i vodi ljubavnicu za ruku" Naša pevačica pretukla supruga jer ju je varao: "Udarila sam ga, a nju sam motkom…

"Izlazi iz kafane i vodi ljubavnicu za ruku" Naša pevačica pretukla supruga jer ju je varao: "Udarila sam ga, a nju sam motkom…

Blic pre 15 sati
Naglasila je da nikada nije bila protiv muža, čak i kada je bio grub, i ostala je uz njega zbog velike ljubavi. Priznala je da ju je suprug tukao i da su joj noge često bile modre od udaraca ispod stola. Folk pevačica Snežana Jovanović Šikica šokirala je… »
"Izlazi iz kafane i vodi ljubavnicu za ruku!" Naša pevačica uhvatila muža u prevari: "Nju sam motkom terala"

"Izlazi iz kafane i vodi ljubavnicu za ruku!" Naša pevačica uhvatila muža u prevari: "Nju sam motkom terala"

Telegraf pre 14 sati
Pevačica Snežana Jovanović Šikica šokirala je javnost kada je otvoreno govorila o turbulentnom braku, ljubomori, prevarama i nasilju koje je, kako tvrdi, trpela godinama. Šikica je priznala da je supruga više puta uhvatila u neverstvu, ali da mu je… »

Vesti dana »