Povezane vesti

Ne ulazim u odnose Troickog i Kecmanovića: Novak Đoković odgovorio na nesporazum oko novog trenera

Ne ulazim u odnose Troickog i Kecmanovića: Novak Đoković odgovorio na nesporazum oko novog trenera

Večernje novosti pre 38 minuta
Novinari su na Rolan Garosu pitali Novaka Đokovića da li je imao komunikaciju sa Miomirom Kecmanovićem koji je bio šokiran i razočaran nenajavljenim prelaskom Viktora Troickog u njegov tabor. Foto: Goran Čvorović - Imali smo komunikaciju. Nisam ga video… »
Novak o rastanku Kecmanovića i Troickog: „Kontaktirao sam Mišu...“

Novak o rastanku Kecmanovića i Troickog: „Kontaktirao sam Mišu...“

Sputnik pre 3 sata
Miomir Kecmanović uzburkao je tenisku javnost u Srbiji posle pobede u prvom kolu, gde je poručio da ga je šokirao način na koji ga je „odjavio“ Viktor Troicki, koji je otišao na Rolan Garos da bude u boksu Novaka Đokovića, kao jedan od trenera. Novak… »
Šta je između Viktora i njega u to ne ulazim! Đoković o Kecmanovićevoj izjavi: Na koji način je on to prihvatio...

Šta je između Viktora i njega u to ne ulazim! Đoković o Kecmanovićevoj izjavi: Na koji način je on to prihvatio...

Dnevnik pre 7 sati
Nakon što je Miomir Kecmanović izjavio da je „šokiran i razočaran“ prelaskom njegovog dosadašnjeg trenera Viktora Troickog u tim Novaka Đokovića, čekala se reakcija najvećeg tenisera svih vremena. Posle pobede nad Mpečijem Perikardom u prvom kolu Rolan… »
Kecmanović „šokiran i razočaran“ zbog odlaska Troickog u stručni štab Đokovića

Kecmanović „šokiran i razočaran“ zbog odlaska Troickog u stručni štab Đokovića

Danas pre 8 sati
Selektor Dejvis kup tima Srbije Viktor Troicki novi je trener Novaka Đokovića. Troicki je već bio uz Đokovića, kada je grend slem rekorder baš na kompleksu Rolan Garosa osvojio istorijsko olimpijsko zlato 2024. godine pod zastavom Srbije. Sarađivao je i… »
Novak: Miši sam rekao… Između Viktora i njega – ne ulazim

Novak: Miši sam rekao… Između Viktora i njega – ne ulazim

Sport klub pre 10 sati
Nakon što je Miomir Kecmanović izjavio da je „šokiran i razočaran“ prelaskom njegovog dosadašnjeg trenera Viktora Troickog u tim Novaka Đokovića, čekala se reakcija najvećeg tenisera svih vremena. Posle pobede nad Mpečijem Perikardom u prvom kolu Rolan… »
"Ne ulazim u to šta je bilo između njih dvojice": Đoković otkrio za šta nema strpljenje i kako je došlo do dogovora sa Troickim…

"Ne ulazim u to šta je bilo između njih dvojice": Đoković otkrio za šta nema strpljenje i kako je došlo do dogovora sa Troickim…

Nova pre 10 sati
Novak Đoković je po prvi put pričao o tome zbog čega je odlučio da Viktora Troickog promoviše u glavnog trenera. U nedelju uveče se Troicki i dalje vodio kao glavni trener Miomira Kecmanovića koji je osvojio čelendžer u Valensiji, a u utorak popodne je… »
Đoković o Kecmanovićevom "zapaljivom" komentaru: "Ja u to ne ulazim"

Đoković o Kecmanovićevom "zapaljivom" komentaru: "Ja u to ne ulazim"

B92 pre 10 sati
Novak Đoković je posle pobede na startu Rolan Garosa prokomentarisao saradnju sa Viktorom Troickim i komentare Miomira Kecmanovića. Đoković je iznenadio sve kada se na Rolan Garosu pojavio sa Viktorom Troickim, koji je "do juče" radio sa Miomirom… »
Troicki ostavio Kecmanovića na cedilu: „Razočaran sam“

Troicki ostavio Kecmanovića na cedilu: „Razočaran sam“

Sputnik pre 10 sati
Miomir Kecmanović, srpski teniser, progovorio je o saradnji Novaka Đokovića i Viktora Troickog koji ga je samo nekoliko dana pred početak Rolan Garosa obavestio da više nije njegov trener. Iznenadila je javnost vest da je Viktor Troicki novi trener… »

Vesti dana »