Povezane vesti
Kodi Miler Mekintajer otišao iz Crvene zvezde: Grci javili da je veliki transfer gotov posle finala Evrolige
Mondo pre 1 sat
Olimpijakos ne staje! Nakon što je tim iz Pireja osvojio Evroligu pobedom nad Real Madridom sada ređa pojačanja. Nakon što je "Jurohups" javio da je crveno-beli tim osigurao potpis Žana Montera, sada je javljeno i da je i zvanično sve gotovo oko potpisa… »
Bravo, braćo iz Pireja! Poruka Novaka Đokovića Olimpijakosu
Večernje novosti pre 1 sat
Teniser Novak Đoković je poznat kao veliki navijač Crvene zvezde. Foto: Goran Čvorović A bratski tim beogradskog kluba, crveno-beli iz Atine, osvojili su Evroligu. Bila je to prilika da im se Novak i lično obrati. - Čestitke našoj braći iz Pireja. Bili… »
Osvojili Evroligu i postaju još jači - stiže senzacija iz Valensije i Zvezdin Amerikanac
B92 pre 3 sata
Žan Montero i Kodi Miler-Mekintajer će uskoro potpisati za Olimpijakos. Košarkaši Olimpijakosa osvajači su istorijske titule šampiona Evrolige i preko 100.000 ljudi izašlo je na ulice Atine što je atmosfera kakva se gotovo nikada ne viđa tamo. Još pre… »
"Jao pusti, nemoj samo to": Novak se uhvatio za glavu kad su mu na Rolan Garosu pomenuli Zvezdu
Mondo pre 6 sati
Novak Đoković je savladao Đovanija Mpeši Perikara na startu takmičenja na Rolan Garosu, a na konferenciji za medije nije proveo puno vremena. Bila je skoro ponoć, hteo je da odmori, a na neka pitanja mu se nije odgovaralo. Recimo ona o košarkašima Crvene… »
Novak: Za Zvezdu me ne pitaj ništa, nemoj, nemoj
Sport klub pre 8 sati
Kada je čuo da se u pitanju spominje „Evroliga“, Novak Đoković već je počeo da odmahuje glavom. „Nemoj za Zvezdu da me pitaš ništa…“ Finale… „Olimpijakos može, pusti Zvezdu, nemoj, nemoj, izgubio sam sve nerve ove godine za Zvezdu“. Olimpijakos je u… »
"Pustite me, nemam komentar, izgubio sam sve živce!" Novaku spomenuli jedno, on se u trenutku iznervirao! Ubrzo je usledio…
Kurir pre 8 sati
Meč protiv Perikara odigravao se istovremeno sa finalom Evrolige u Atini – pa je srpske medije interesovao Novakov komentar o košarci. Ipak, isprva je Đoković pomisilo da se pitanje odnosilo na stanje u njemu omiljenoj Zvezdi, na šta je rekao: „Pustite… »
"Izgubio sam sve živce zbog Zvezde": Ovako je Novak reagovao kad je čuo da je Olimpijakos postao prvak Evrope, za jednim žali…
Nova pre 8 sati
Novak Đoković nije mogao da gleda finale Evrolige, ali je ispratio većinu mečeva ove sezone. Brzo je rekapitulirao sezonu i dotakao se nastupa Crvene zvezde. Crveno-beli iz Atine su postali šampioni Evrolige, ali je Đokoviću glavni utisak slabo izdanje… »
"Ne pitaj me za Zvezdu, izgubio sam sve živce!": Đoković komentarisao titulu Olimpijakosa i "čestitao braći"
Telegraf pre 8 sati
Kao neko ko je poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, Novak Đoković je posle prolaska u drugo kolo Rolan Garosa upitan da prokomentariše sezonu crveno-belih koji su nedavno eliminisani u polufinalu plej-ofa ABA lige od Partizana. - Ma pusti, nema… »
Vesti dana »
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Beta pre 3 satajoš 35 povezanih
Tramvaj iskočio iz šina i udario u zgradu na Dorćolu, u Urgentnom centru pregledan 21 povređeni putnik, svi stabilno
RTV pre 38 minutajoš 112 povezane
Srbi sve više troše u inostranstvu: Deficit u turizmu skočio na skoro pola milijarde evra
Dnevnik pre 3 minutajoš 32 povezane
Ko to beše Veselin Milić? Kratko pamćenje ministra Ivice Dačića o čoveku koga (ni)je postavio za šefa beogradske policije
Nova pre 33 minutajoš 10 povezanih
SAD i Iran blizu produženja primirja, nafta pala više od pet odsto
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 31 povezana