Povezane vesti

„Drage kukavice, mafijaši recite pobeglom, bivšem šefu da sam ja ovde“: Mađar reagovao na pismo „ministara Orbanove vlade“…

„Drage kukavice, mafijaši recite pobeglom, bivšem šefu da sam ja ovde“: Mađar reagovao na pismo „ministara Orbanove vlade“…

Danas pre 20 dana
Bivši ministri Fidesa koji čak ni svoja imena ne žele da stave, a u anonimnom pismu vređaju Anitu Orbán, piše Peter Mađar kao odgovor na otvoreno pismo „ministara Orbanove vlade“ upućeno šefici diplomatije Mađarske i potpredsednici Vlade, prenosi… »
"Stidi se, izdala si nas": Anonimni članovi Orbanove stranke optužili ministarku Anitu Orban za izdaju

"Stidi se, izdala si nas": Anonimni članovi Orbanove stranke optužili ministarku Anitu Orban za izdaju

Nova pre 20 dana
Anonimni autori koji se predstavljaju kao „članovi Orbanove vlade“ uputili su oštro otvoreno pismo mađarskoj ministarki spoljnih poslova Aniti Orban, optužujući je za izdaju i saradnju sa političkim protivnicima Viktora Orbana. U pismu joj se obraćaju na… »
„Platiće cenu, izdala nas, stidi se“: Anonimni „članovi Orbanove vlade“ pisali pismo šefici diplomatije Aniti Orban

„Platiće cenu, izdala nas, stidi se“: Anonimni „članovi Orbanove vlade“ pisali pismo šefici diplomatije Aniti Orban

Danas pre 20 dana
Napisali su otvoreno pismo na „ti“ u obraćanju Aniti Orban potpisano kao „članovi Orbanove vlade”. U pismu ministarki spoljnih poslova nazivaju ju je „ministarkom koja služi vladi Petera Mađara”, a obraćanje na „ti” objašnjavaju time što je Orban… »

Vesti dana »