Povezane vesti
Marija Šerifović stala u odbranu Jakova Jozinovića: "Zaradio je novac, to je u redu"
B92 pre 7 sati
Marija Šerifović nedavno je prokomentarisala neverovatan uspeh mladog pevača Jakova Jozinovića, koji je uspeo da rasproda niz koncerata i izazove pravu pomamu među publikom. Mladom pevaču pošlo je za rukom ono što nije mnogo starijim i iskusnijim… »
"Niko me nije zvao": Marija Šerifović iskreno o uspehu Jakova Jozinovića
Nova pre 10 sati
Pevačica Marija Šerifović prokomentarisala je fenomen Jakova Jozinovića i perspektivu njegove karijere o kojoj se mnogo diskutuje. Marija je detaljno objasnila kako vidi razvoj ovakvih karijera i nove trendove koji su doprineli njegovom uspehu. Ona je… »
"Niko me nije zvao!" Marija Šerifović bez dlake na jeziku o uspehu Jakova Jozinovića, otkrila zašto nije bila gost na njegovom…
Blic pre 12 sati
Napomenula je da je njegova ciljna grupa uglavnom mlađa od 18 godina, ali da ga slušaju i stariji. Izjavila je da bi gostovala na njegovom koncertu, ali nije bila pozvana. Marija Šerifović nedavno je dala svoj sud o fenomenu i uspehu mladog izvođača… »
"Nije me niko zvao" Marija Šerifović bez dlake na jeziku o uspehu Jakova Jozinovića, pa otkrila zašto mu nije bila gost na…
Kurir pre 12 sati
Pevačica Marija Šerifović nedavno je iznela svoje mišljenje o fenomenu i naglom uspehu mladog izvođača Jakova Jozinović, otvoreno govoreći o njegovoj karijeri, kao i timu koji stoji iza njegovog uspona. Govoreći o njegovoj popularnosti i publici koja ga… »
"Niko me nije zvao": Marija razotkrila ko stoji iza Jakova: "Znam ljude koji su oko njega, da čekamo..."
Telegraf pre 13 sati
Marija Šerifović nedavno je dala svoj sud o Jakovu Jozinoviću, pa sad ponovo progovorila o njegovom uspehu i timu koji stoji iza njega. Kako je navela kako gleda na njegovu popularnost, pa pomenula mogućnost da za nekoliko godina nejgova popularnost… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Netanjahu: Izraelskoj vojsci naloženo da pojača napade na Hezbolah; Iran spreman da prebaci obogaćeni uranijum u Kinu
RTV pre 1 satjoš 43 povezane
U Urgentnom centru pregledan 21 pacijent povređen u nesreći na Dorćolu, jedan zadržan na lečenju
RTS pre 1 satjoš 112 povezane
Srpski grad biće bez vode 48 sati: Novi detalji nezapamćene havarije na magistralnom cevovodu
Telegraf pre 4 satijoš 37 povezanih
Ko to beše Veselin Milić? Kratko pamćenje ministra Ivice Dačića o čoveku koga (ni)je postavio za šefa beogradske policije
Nova pre 5 satijoš 10 povezanih
U četiri od pet niških opština prosečne plate premašile 100.000 dinara
B92 pre 3 satajoš 33 povezane