Povezane vesti
Viši sud u Leskovcu izrekao presudu za pokušaj ubistva i teške telesne povrede
Jug press pre 5 sati
LESKOVAC Viši sud u Leskovcu je 19. maja 2026. godine doneo i javno objavio presudu kojom je optuženi Sreten Jović (iz Međe, grad Leskovac) oglašen krivim za krivično delo ubistvo u pokušaju. Optuženom je izrečena jedinstvena kazna zatvora u trajanju od… »
S.J. iz Međe kod Leskovca osuđen na pet godina zatvora zbog pokušaja ubistva
Jugmedia pre 12 sati
Sreten Jović iz sela Međa kod Leskovac osuđen je prvostepenom presudom Višeg suda u Leskovcu na pet godina zatvora zbog pokušaja ubistva i nanošenja teških telesnih povreda M. Ž i L.I. iz Čekmina, a ova teška krivična dela dogodila su se u selu… »
Osnovni sud Leskovac: Državljanin Albanije osuđen na sedam godina zbog pogibije u saobraćajnoj nesreći
Jugmedia pre 12 sati
Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu Osnovnog suda u Leskovcu kojom je državljanin Republike Albanije M. G. osuđen na sedam godina zatvora zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, nakon saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba… »
Pet godina zatvora za pokušaj ubistva u Pečenjevcu
Stav.life pre 12 sati
Viši sud u Leskovcu doneo me presudu kojom je optuženi Sreten Jović iz Međe, kod Leskovaca, oglašen krivim zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju i osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od pet godina, u koju se uračunava i reme provedeno u… »
Vesti dana »
Tramp: Zemlje Bliskog istoka da potpišu Avramove sporazume; Iran "novim sistemom" oborio dron iznad Zaliva
RTS pre 25 minutajoš 44 povezane
Klinički centar o tramvajskoj nesreći: Pregledan 21 pacijent, jedan zadržan na ortopediji
Serbian News Media pre 3 satajoš 112 povezane
Čudo na Rolan Garosu, u meču koji je pratila čitava Srbija videli smo najbizarniji set u novijoj istoriji tenisa
Nova pre 2 satajoš 34 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 9 satijoš 10 povezanih
Zapadna Srbija ostaje bez vode: Proglašena vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
Nova pre 4 satijoš 37 povezanih