Povezane vesti
Hamad o "mraku", kilaži i Partizanu
B92 pre 20 dana
Hamad Međedović je posle pobede nad Janikom Hanfmanom govorio o brojnim temama u opuštenoj atmosferi sa srpskim novinarima. Hamad Međedović plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa. Meč je obeležila dobra igra, ali brojni usponi i padovi, kao i burne… »
"U tom trenutku padne mi mrak na oči!" Srbin otvorio dušu: Bio sam malo više tenzičan...
Kurir pre 20 dana
Teže nego što je to izgledalo u prva dva seta - Hamad Međedović je protiv Janika Hanfmana došao do važne pobede u prvom kolu Rolan Garosa. U trećem setu je došlo do pada koncentracije i niza grešaka i pogrešnih odluka, zbog čega je “stradao” jedan reket… »
"U tom trenutku mi padne mrak na oči": Međedović otkrio neprestanu borbu van terena, pojasnio zbog čega manje gleda Partizan…
Nova pre 20 dana
"Ma ne znam, u tom trenutku, iskreno, padne mi mrak na oči. Baš sam pričao sa trenerom malo sad. Iako sam vodio ja od početka i izgledalo je kao da imam kontrolu, znao sam da u svakom momentu, malo ako kiksnem na na svom servisu, da da je on tu, jako… »
Međedović: Gurman sam, volim da jedem, borba je neprestana
Sport klub pre 20 dana
Hamad Međedović plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, ali posle meča nije bio potpuno zadovoljan – pre svega zbog reakcija i nervoze koje su ga pratile tokom susreta, a pričao je i o borbi sa kilogramima, Partizanu... „Ma ne znam, u tom trenutku… »
Vesti dana »
'Neka teče nafta': Okvirni sporazum Amerike i Irana o miru i otvaranju Ormuskog moreuza
BBC News pre 8 minutajoš 21 povezana
U Srbiji danas promenljivo oblačno, ponegde kiša, temperatura do 30 stepeni
Euronews pre 28 minutajoš 15 povezanih
Ubedljiva pobeda Švedske: Jasin Ajari postigao dva gola protiv „svojih“
Danas pre 28 minutajoš 18 povezanih
Osmaci danas polažu test iz srpskog jezika na završnom ispitu
Serbian News Media pre 23 minutajoš 13 povezanih
Ovo ste propustili: Palo još 7 golova na Svetskom prvenstvu, pogledajte ih sve
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih