Povezane vesti

Hamad o "mraku", kilaži i Partizanu

Hamad o "mraku", kilaži i Partizanu

B92 pre 8 sati
Hamad Međedović je posle pobede nad Janikom Hanfmanom govorio o brojnim temama u opuštenoj atmosferi sa srpskim novinarima. Hamad Međedović plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa. Meč je obeležila dobra igra, ali brojni usponi i padovi, kao i burne… »
Međedović: Gurman sam, volim da jedem, borba je neprestana

Međedović: Gurman sam, volim da jedem, borba je neprestana

Sport klub pre 10 sati
Hamad Međedović plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, ali posle meča nije bio potpuno zadovoljan – pre svega zbog reakcija i nervoze koje su ga pratile tokom susreta, a pričao je i o borbi sa kilogramima, Partizanu... „Ma ne znam, u tom trenutku… »
"U tom trenutku mi padne mrak na oči": Međedović otkrio neprestanu borbu van terena, pojasnio zbog čega manje gleda Partizan…

"U tom trenutku mi padne mrak na oči": Međedović otkrio neprestanu borbu van terena, pojasnio zbog čega manje gleda Partizan…

Nova pre 10 sati
"Ma ne znam, u tom trenutku, iskreno, padne mi mrak na oči. Baš sam pričao sa trenerom malo sad. Iako sam vodio ja od početka i izgledalo je kao da imam kontrolu, znao sam da u svakom momentu, malo ako kiksnem na na svom servisu, da da je on tu, jako… »
"U tom trenutku padne mi mrak na oči!" Srbin otvorio dušu: Bio sam malo više tenzičan...

"U tom trenutku padne mi mrak na oči!" Srbin otvorio dušu: Bio sam malo više tenzičan...

Kurir pre 10 sati
Teže nego što je to izgledalo u prva dva seta - Hamad Međedović je protiv Janika Hanfmana došao do važne pobede u prvom kolu Rolan Garosa. U trećem setu je došlo do pada koncentracije i niza grešaka i pogrešnih odluka, zbog čega je “stradao” jedan reket… »

Vesti dana »