Povezane vesti

Janakopulos čestitao Olimpijakosu i spomenuo Jokića: Šta je hteo da kaže vlasnik Panatinaikosa?

Janakopulos čestitao Olimpijakosu i spomenuo Jokića: Šta je hteo da kaže vlasnik Panatinaikosa?

Mondo pre 3 sata
Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos je u svom stilu čestitao najvećem rivalu na osvajanju titule u Evroligi. Olimpijakos je posle spektakularnog meča slavio protiv Real Madrida i osvojio četvrti pehar u istoriji. Kontroverzni Grk je spomenuo kako… »
Kontroverzni gazda panatinaikosa šokirao sve posle finala evrolige! Evo šta je uradio nakon titule Olimpijakosa! Nije moglo…

Kontroverzni gazda panatinaikosa šokirao sve posle finala evrolige! Evo šta je uradio nakon titule Olimpijakosa! Nije moglo…

Kurir pre 9 sati
Dimitris Janakopulos se oglasio i poslao neočekivanu poruku nakon što je Olimpijakos osvojio Evroligu pobedom protiv Real Madrida u OAKA areni u Atini. "Mi smo osvojili sedam evropskih trofeja, ali nikada nismo dobili čestitke od grčkog tima u crvenom… »
Janakopulos šokirao sve i čestitao Olimpijakosu na Evroligi: "Mi nikad nismo dobili čestitke od vas, ali..."

Janakopulos šokirao sve i čestitao Olimpijakosu na Evroligi: "Mi nikad nismo dobili čestitke od vas, ali..."

Telegraf pre 9 sati
Vlasnik košarkaškog kluba Panatinaikos, kontroverzni Dimitris Janakopulos, iznenadio je čitavu sportsku javnost u Grčkoj i Evropi nakon što je putem Instagrama uputio čestitke večitom rivalu, Olimpijakosu, na osvajanju četvrte titule prvaka Evrope! U… »

Vesti dana »