Povezane vesti
"Meni će to odbiti od moje plate" Voditelj napravio grešku u Zvezdama Granda, Milan reagovao odmah
Telegraf pre 3 dana
Na samom početku prve emisije sedmog kruga muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, voditelj Milan Mitrović napravio je grešku koja nije promakla oštrom oku žirija. Pokušavajući da novu fazu takmičenja najavi u sportskom duhu i na njemu svojstven, šaljiv… »
Voditelj napravio grešku u emisiji, pa priznao: "Odbiće mi se od plate, to sad nije bitno"
Blic pre 3 dana
Mitrović je rekao da su u 'šesnaestini finala', iako je zapravo bila osmina finala. Član žirija Đorđe David ga je odmah ispravio i naglasio ispravnu fazu takmičenja. Na samom početku prve emisije sedmog kruga muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, voditelj… »
Vesti dana »
(Foto) ovo je cev gde je došlo do havarije! Više od 100.000 ljudi nema vode u Zapadnoj Srbiji, Vojska i vatrogasci- spasioci na terenu
Blic pre 1 satjoš 41 povezana
Hitno oglašavanje američke ambasade u Kijevu: Rusija preti novim žestokim udarima, demantovane tvrdnje šefice diplomatije EU, Kaje Kalas
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
Siner kreće u pohod bez milosti! Paklen dan u Parizu: Velike zvezde na terenu, drama zbog povreda i lov na senzacije!
Kurir pre 10 minutajoš 30 povezanih