Povezane vesti

Žilijet Binoš se obratila beogradskoj publici: Robert Redford je rekao da moram da snimim film "Unutar nas"

Žilijet Binoš se obratila beogradskoj publici: Robert Redford je rekao da moram da snimim film "Unutar nas"

B92 pre 2 sata
Rediteljski prvenac francuske glumice Žilijet Binoš "Unutar nas" prikazan je tokom petog dana festivala Beldoks (Beldocs) u Domu omladine Beograda, saopštili su danas organizatori. Nakon projekcije u nedelju, publika je imala priliku da putem video-linka… »
Beldocs: Žilijet Binoš sa beogradskom publikom

Beldocs: Žilijet Binoš sa beogradskom publikom

Vreme pre 7 sati
Velika glumica Žilijet Binoš pričala je publici 19. Beldocsa o filmu „Unutar nas“, kreativnom eksperimentu sa koreografom Akramom Kanom, nakon koga su shvatili da bi ona želela da igra, a on da glumi. Večeras (25. maj) biće dodeljene nagrade najboljim… »
Rediteljski prvenac Žilijet Binoš na Beldocs-u: Robert Redford mi je rekao da moram da snimim film "Unutar nas"

Rediteljski prvenac Žilijet Binoš na Beldocs-u: Robert Redford mi je rekao da moram da snimim film "Unutar nas"

Euronews pre 6 sati
Rediteljski prvenac francuske glumice Žilijet Binoš "Unutar nas" prikazan je tokom petog dana festivala Beldocs u Domu omladine Beograda. Nakon projekcije u nedelju, publika je imala priliku da putem video-linka razgovara sa Binoš, koja je objasnila da… »
Robert Redford me je naterao da postanem rediteljka: Žilijet Binoš s filmom na Beldoksu

Robert Redford me je naterao da postanem rediteljka: Žilijet Binoš s filmom na Beldoksu

Kurir pre 8 sati
Beldoks se završava večeras dodelom nagrada, a pred veliko finale gošća je bila i Žilijet Binoš. Poslednju projekciju petog dana festivala u Domu omladine Beograda obeležio je film "Unutar nas", rediteljski prvenac slavne francuske glumice. Nakon… »
Žilijet Binoš uživo sa publikom Beldocsa: Tomaš Volski na Beldocsu, ovacije za domaće autore i ekskluzivan razgovor sa Žilijet…

Žilijet Binoš uživo sa publikom Beldocsa: Tomaš Volski na Beldocsu, ovacije za domaće autore i ekskluzivan razgovor sa Žilijet…

Nedeljnik pre 9 sati
U Domu omladine Beograda publika je imala priliku da pogleda četiri filma iz različitih programskih celina. Tokom popodnevnih časova prikazan je film „Veliki gazda“ reditelja Tomaša Volskog, iz Beldocs specijala „Nada je disciplina“. Nakon projekcije… »
Žilijet Binoš s publikom 19. Beldocs-a

Žilijet Binoš s publikom 19. Beldocs-a

Danas pre 10 sati
Slavna francuska glumica i dobitnica Oskara Žilijet Binoš razgovarala je 24. maja sa publikom 19. Beldoksa putem video linka u Domu omladine Beograda, posle projekcije filma “Unutar nas” (2025), koji potpisuje kao rediteljka i scenaristkinja i u kojem je… »

Vesti dana »