Povezane vesti
Bivši šef crnogorske delegacije na Evroviziji bio u pobedničkom timu Bugarske: Brutalno isprozivao kolege
Mondo pre 8 sati
Nekadašnji vođa evrovizijskog tima Crne Gore, Sabrija Vulić, postao je deo istorije nakon što je Bugarska trijumfovala na Evroviziji 2026. godine u Beču. Predstavnica Bugarske, Dara, ubedljivo je pobedila sa pesmom "Bangaranga", osvojivši i žiri i… »
Bivši šef crnogorske delegacije na Evroviziji bio u pobedničkom timu Bugarske, pa opleo po kolegama iz Crne Gore za sve pare
Kurir pre 8 sati
Bugarska je pobedom Dare i pesme „Bangaranga“ na Evroviziji 2026. u Beču upisala veliki uspeh, a deo te pobedničke priče postao je i Sabrija Vulić, nekadašnji šef crnogorske evrovizijske delegacije. Posle godina kritika koje je trpeo zbog angažmana u… »
"Hvala kolegama koji su retko stali u moju odbranu" Bivši šef crnogorkse delegacije bio u Darinom timu
Telegraf pre 9 sati
Sabrija Vulić, koji je godinama unazad bio šef crnogorske delegacije, je zahvaljujući angažmanu u evrovizijskoj delegaciji Bugarske postao deo istorije nakon Darine pobede na Evroviziji 2026. Naime, Dara je sa pesmom “Bangaranga” pobedila u Beču na… »
"Hvala hejterima i kolegama koje su retko stale u moju zaštitu" Bivši šef crnogorske delegacije na Evroviziji bio u…
Blic pre 9 sati
Dara je sa pesmom 'Bangaranga' pobedila na Evroviziji u Beču i po glasovima žirija i publike. Vulić je bio član bugarske delegacije i izrazio je zahvalnost što je bio deo pobedničkog tima. Sabrija Vulić, koji je godinama unazad bio šef crnogorske… »
Vesti dana »
U Urgentnom centru pregledan 21 pacijent povređen u nesreći na Dorćolu, jedan zadržan na lečenju
RTS pre 1 satjoš 112 povezane
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
RTS pre 3 satajoš 37 povezanih
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 8 satijoš 10 povezanih
Srbi sve više troše u inostranstvu: Deficit u turizmu skočio na skoro pola milijarde evra
Dnevnik pre 4 satijoš 33 povezane