Повезане вести
Наоружана фрегата "Адмирал Григорович" примећена на 50 км од обале Енглеске! Британци држали Русе на нишану! (видео)
Курир пре 6 сати
Два руска војна брода оперишу на свега 50 километара од британске обале, где обезбеђују пролаз за десетине санкционисаних танкера из такозване "флоте из сенке" који директно финансирају рат у Украјини. Главну улогу на терену има… »
Руске фрегате изазвале панику у Британији: Британске снаге у пуној приправности, НАТО шаље поруку Москви
Вечерње новости пре 5 сати
ДВА руска војна брода оперишу на свега 50 километара од британске обале, где обезбеђују пролаз за десетине санкционисаних танкера из такозване "флоте из сенке" који директно финансирају рат у Украјини. Фото: Икс… »
Руски ратни бродови надомак Британије: НАТО подигао узбуну у Северном мору
Мондо пре 6 сати
Два руска војна брода оперишу на свега 50 километара од британске обале, где обезбеђују пролаз за десетине санкционисаних танкера из такозване "флоте из сенке" који директно финансирају рат у Украјини. Главну улогу на терену има… »
Вести дана »
Српски град биће без воде 48 сати: Нови детаљи незапамћене хаварије на магистралном цевоводу
Телеграф пре 2 сатајош 37 повезаних
(Видео) Прво појављивање у јавности Тамаре Милутиновић након што је трамвај ударио у њену зграду: Певачица открила детаље језиве саобраћајке: "Знам људе, забринула сам се"
Блиц пре 23 минутајош 121 повезана
Новосађани у марту имали плату већу од 140.000 динара, барем према статистици
Радио 021 пре 5 сатијош 33 повезане
ЕКСКЛУЗИВНО: Н1 дошао у посед снимка из 2018. на ком се види како Александар Нешовић прети грађанима и каже - "ја сам полиција, ајде склањајте се"
Н1 Инфо пре 6 сатијош 10 повезаних
Трамп: Земље Блиског истока да потпишу Аврамове споразуме; Иран са "новим системом" оборио дрон изнад Залива
РТС пре 28 минутајош 38 повезаних