Povezane vesti
„Istina je, srećan sam...” Duško Tošić uživa u novoj vezi: Bivši fudbaler prvi put otvoreno o novoj devojci
Dnevnik pre 48 minuta
Bivši fudbaler Duško Tošić ima novu devojku. On se sada oglasio i potvrdio da je srećan u ljubavi. Kako se navodi, njegovo srce osvojila je žena koja iza sebe ima brak i dvoje dece. Prema rečima izvora bliskog paru, emocije između njih veoma brzo su… »
Duško Tošić ima novu devojku Oglasio se i potvrdio da je srećan u ljubavi: "Istina je, zadovoljan sam"
Blic pre 2 sata
Izvori bliski paru kažu da su se brzo zbližili i da mnogo vremena provode zajedno. Tošić je za medije izjavio da je istina da je u srećnoj vezi i da uživa u novoj ljubavi. Bivši fudbaler Duško Tošić ima novu devojku. On se sada oglasio i potvrdio da je… »
Duško Tošić ima novu devojku! Ljubavni par puca od ljubavi, oglasio se i bivši fudbaler: Istina je, zadovoljan sam!
Kurir pre 2 sata
Duško Tošić ponovo je srećan u ljubavi. Njegovo srce osvojila je atraktivna Nora, žena koja iza sebe ima brak i dvoje dece. Njih dvoje, prema rečima upućenih, gotovo se ne razdvajaju i ponašaju se „kao zaljubljeni tinejdžeri”. Ljubavni život Duška Tošića… »
Duško Tošić ima novu devojku: Bivši fudbaler se oglasio i potvdio da blista u ljubavi, evo ko je izabranica
Mondo pre 2 sata
Ljubavni život Duška Tošića već mesecima intrigira javnost, a sada je poznato da bivši reprezentativac Srbije uživa u novoj romansi. Tošić je u vezi sa Norom, atraktivnom plavušom koja iza sebe ima jedan brak i majka je dvoje dece. Prema rečima izvora… »
Vesti dana »
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Beta pre 3 satajoš 35 povezanih
Tramvaj „uleteo“ u zgradu na Dorćolu, 21 osoba povređena, poznat mogući uzrok nesreće /foto/
Sputnik pre 18 minutajoš 112 povezane
Kraljevčani na začelju: U gradu na Ibru prosečna martovska zarada - 100.541 dinar
Večernje novosti pre 2 satajoš 32 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 4 satijoš 10 povezanih
SAD i Iran blizu produženja primirja, nafta pala više od pet odsto
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 31 povezana