Povezane vesti
"Uspori, da kokain stigne na vreme": Kako je barska ćelija Balkanskog narko kartela rukovodila i brzinom prekookeanskih brodova…
Nova pre 8 sati
„Mislim da je najbolje da uradimo kranom. Sportske torbe u velike vreće pa 500 kila po transferu. Završavamo u četiri dizanja“. Tako je krajem 2020. godine šverc oko dve tone kokaina dogovarala barska ćelija Balkanskog narko-kartela, okupljena oko vođe… »
"Uspori, da kokain stigne na vreme": Barska ćelija Balkanskog kartela rukovodila i brzinom prekookeanskih brodova
N1 Info pre 8 sati
Tekst Vijesti pokazuje kako je barska ćelija međunarodne narko-grupe Balkanski kartel, koja je delovala i na teritoriji Srbije, organizovala šverc skoro dve tone kokaina preko okeana. "Mislim da je najbolje da uradimo kranom. Sportske torbe u velike… »
Vesti dana »
Uhapšena dvojica muškaraca nakon drame u Prokuplju: prvo se potukli, pa jedan potegao pištolj i pucao drugome u glavu (video)
Blic pre 1 satjoš 112 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 9 satijoš 10 povezanih
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Serbian News Media pre 7 satijoš 37 povezanih