Povezane vesti
Budimo Ognjenov vetar u leđa: Mališan sa najlepšim osmehom bije tešku bitku, a mi smo mu šansa za korak napred
Telegraf pre 6 sati
Dečak ogromne radosti koji još uvek čeka svoj prvi korak. Mali Ognjen Vučić na ovaj svet je stigao iz uredno vođene blizanačke trudnoće, koja se, nažalost, neočekivano završila hitnim carskim rezom u 31. nedelji. Rođen sa svega 2.200 grama, ovaj hrabri… »
Mali Ogi vodi bitku života: Izgubio je brata blizanca, a sada mu treba pomoć dobrih ljudi
Mondo pre 10 sati
Ognjen je došao na svet iz druge uredne i pažljivo praćene blizanačke trudnoće, koja je završena hitnim carskim rezom u 31 GN. Težak svega 2200g, svoj mali zivot počinje na Neonatologiji gde je mesec dana hrabro vodio svoje prve bitke i gde mu je… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Netanjahu: Izraelskoj vojsci naloženo da pojača napade na Hezbolah; Iran spreman da prebaci obogaćeni uranijum u Kinu
RTV pre 51 minutajoš 42 povezane
Obračun u Prokuplju: Pucao iz gasnog pištolja, pa dobio batine sopstvenim oružjem, MUP se oglasio
Telegraf pre 20 minutajoš 111 povezana
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
N1 Info pre 7 satijoš 37 povezanih
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 8 satijoš 10 povezanih
U četiri od pet niških opština prosečne plate premašile 100.000 dinara
B92 pre 3 satajoš 33 povezane