Povezane vesti
Vesna Zmijanac progovorila o primanjima: „PENZIJA MI JE TAMAN DA PLATIM INFOSTAN, Ispunjavam sve uslove za nacionalnu penziju“…
Svet & Skandal 25.05.2026
Pevačica Vesna Zmijanac pre tri godine je u intervjuu za „Blic“ govorila o svojim finansijama. Kako je tada istakla, smatra da zaslužuje nacionalnu penziju. Vesna je tada otkrila da joj je penzija tolika da pokrije infostan. – Penzija mi je taman da… »
"Penzija mi je taman da platim infostan" Vesna Zmijanac je svojevremeno ovako govorila o svojim primanjima, jednom…
Kurir 25.05.2026
Legendarna pevačica Vesna Zmijanac pre izvesnog vremena za medije govorila o svojim finansijama. Kako je tada istakla, smatra da zaslužuje nacionalnu penziju. Vesna je tada otkrila da joj je penzija tolika da pokrije infostan. - Penzija mi je taman da… »
"Penzija mi je taman da platim infostan" Vesna Zmijanac progovorila o primanjima: "Ispunjavam sve uslove za nacionalnu penziju"
Blic 25.05.2026
Njena trenutna penzija je dovoljna samo za pokrivanje infostana. Ističe da i dalje redovno nastupa i voli da peva, ali smatra da neki drugi pevači više zaslužuju pomoć. Legendarna pevačica Vesna Zmijanac pre tri godine je u intervjuu za "Blic" govorila o… »
Vesti dana »
U Beogradu već sada skoro 30 stepeni! RHMZ upravo objavio nove, alarmantne brojke: Izdržite danas i sutra, sledi najgori udar ekstremne vreline
Blic pre 7 minutajoš 14 povezanih
Ormuški moreuz otvoren za sva komercijalna plovila. Oglasila se Centralna komanda: "Pomogli smo 1.000 brodova, uprkos agresiji Irana"
Blic pre 6 satijoš 8 povezanih
'Ljudski safari': Dron jurio prodavca na pijaci na jugu Ukrajine
BBC News pre 2 minutajoš 3 povezane
Kijevska oblast pod masovnim napadom – 14 stradalih, 27 povređenih, požari na više lokacija
RTS pre 32 minutajoš 5 povezanih