Повезане вести
Весна Змијанац проговорила о примањима: „ПЕНЗИЈА МИ ЈЕ ТАМАН ДА ПЛАТИМ ИНФОСТАН, Испуњавам све услове за националну пензију“…
Свет & Скандал пре 13 минута
Певачица Весна Змијанац пре три године је у интервјуу за „Блиц“ говорила о својим финансијама. Како је тада истакла, сматра да заслужује националну пензију. Весна је тада открила да јој је пензија толика да покрије инфостан. –… »
"Пензија ми је таман да платим инфостан" Весна Змијанац је својевремено овако говорила о својим примањима, једном…
Курир пре 3 сата
Легендарна певачица Весна Змијанац пре извесног времена за медије говорила о својим финансијама. Како је тада истакла, сматра да заслужује националну пензију. Весна је тада открила да јој је пензија толика да покрије инфостан. -… »
"Пензија ми је таман да платим инфостан" Весна Змијанац проговорила о примањима: "Испуњавам све услове за националну пензију"
Блиц пре 4 сати
Њена тренутна пензија је довољна само за покривање инфостана. Истиче да и даље редовно наступа и воли да пева, али сматра да неки други певачи више заслужују помоћ. Легендарна певачица Весна Змијанац пре три године је у… »
Вести дана »
Српски град биће без воде 48 сати: Нови детаљи незапамћене хаварије на магистралном цевоводу
Телеграф пре 2 сатајош 37 повезаних
Клинички центар о трамвајској несрећи: Прегледан 21 пацијент, један задржан на ортопедији
Сербиан Невс Медиа пре 53 минутајош 121 повезана
Просечна плата у Лесковцу, Прокупљу и Врању за 60 хиљада мања од зараде у Београду
Јужне вести пре 6 сатијош 33 повезане