Повезане вести

Весна Змијанац проговорила о примањима: „ПЕНЗИЈА МИ ЈЕ ТАМАН ДА ПЛАТИМ ИНФОСТАН, Испуњавам све услове за националну пензију“…

Весна Змијанац проговорила о примањима: „ПЕНЗИЈА МИ ЈЕ ТАМАН ДА ПЛАТИМ ИНФОСТАН, Испуњавам све услове за националну пензију“…

Свет & Скандал пре 13 минута
Певачица Весна Змијанац пре три године је у интервјуу за „Блиц“ говорила о својим финансијама. Како је тада истакла, сматра да заслужује националну пензију. Весна је тада открила да јој је пензија толика да покрије инфостан. –… »
"Пензија ми је таман да платим инфостан" Весна Змијанац је својевремено овако говорила о својим примањима, једном…

"Пензија ми је таман да платим инфостан" Весна Змијанац је својевремено овако говорила о својим примањима, једном…

Курир пре 3 сата
Легендарна певачица Весна Змијанац пре извесног времена за медије говорила о својим финансијама. Како је тада истакла, сматра да заслужује националну пензију. Весна је тада открила да јој је пензија толика да покрије инфостан. -… »
"Пензија ми је таман да платим инфостан" Весна Змијанац проговорила о примањима: "Испуњавам све услове за националну пензију"

"Пензија ми је таман да платим инфостан" Весна Змијанац проговорила о примањима: "Испуњавам све услове за националну пензију"

Блиц пре 4 сати
Њена тренутна пензија је довољна само за покривање инфостана. Истиче да и даље редовно наступа и воли да пева, али сматра да неки други певачи више заслужују помоћ. Легендарна певачица Весна Змијанац пре три године је у… »

Вести дана »