Povezane vesti

"Zaljubljen sam" Aca Kos priznao konačno sve, razvezao jezik: Čeda je kao mačka, to je moj pokretač, zbog njega sam kupio kuću…

"Zaljubljen sam" Aca Kos priznao konačno sve, razvezao jezik: Čeda je kao mačka, to je moj pokretač, zbog njega sam kupio kuću…

Kurir pre 6 sati
Aleksandar Aca Kos privlači veliku pažnju javnosti zbog privatnog života, ali i druženja sa političarem Čedom Jovanovićem. U intervju za medije Aca Kos je otkrio kako izgleda jedan njegov dan, ali i koliko mu znači podrška Čedomira Jovanovića. - Čeda se… »
"Čeda ima devet života, zahvaljujući njemu sam bolja verzija sebe" Aca Kos o životu sa Jovanovićem, kući na Kipru i druženju…

"Čeda ima devet života, zahvaljujući njemu sam bolja verzija sebe" Aca Kos o životu sa Jovanovićem, kući na Kipru i druženju…

Blic pre 8 sati
Otkriva da je kuću na Kipru kupio zahvaljujući poznanstvima i pomoći Čede Jovanovića, i da tamo provodi vreme sa prijateljima i porodicom. Na kraju dodaje da je zaljubljen, a ljubav smatra glavnim pokretačem u životu, kako prema prijateljima, tako i… »

Vesti dana »

Vremeplov: Uhapšen Ratko Mladić

Vremeplov: Uhapšen Ratko Mladić

RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Vreme danas sunčano i toplo

Vreme danas sunčano i toplo

Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Favoriti po planu na Rolan Garosu

Favoriti po planu na Rolan Garosu

Sportske.net pre 2 satajoš 1 povezana