Povezane vesti
"Ja nisam nikakav Velja, ja sam Veljko Belivuk" Burno na suđenju za ubistvo škaljaraca u Grčkoj! Sudija: Vrati se na mesto…
Kurir pre 1 dan
U najvećoj sudnici Specijalnog suda u Beogradu, u kojoj se juče sudilo pripadnicima kriminalne grupe koje tužilaštvo tereti da su u januaru 2020. učestvovali u ubistvima škaljaraca Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Atini, kao i likvidaciji Alana… »
Na suđenju prikazane poruke sa Skaja o planiranju ubistava škaljaraca u Atini
RTV pre 21 sat
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je objavljivanjem poruka sa kriptovane aplikacije "Skaj" nastavljeno suđenje pripadnicima grupe Veljka Belivuka i Darka Šarića optuženih za ubistva četvorice škaljaraca u Grčkoj. Reč je o ubistvima Igora… »
"Nismo u pačijoj: Školi!" Burno na suđenju klanu Veljka Belivuka za ubistva u Atini, optuženi tražili čitanje poruka, sudija…
Blic pre 20 sati
Optuženi su se protivili načinu vođenja postupka i tražili da se sve poruke pročitaju naglas u sudnici Za četiri ubistva optuženo je ukupno 19 osoba, a protiv vođe 'kavačkog klana' Zvicera postupak se vodi u Grčkoj U Specijalnom sudu u Beogradu danas je… »
Prikazane poruke sa Skaja o planiranju ubistava škaljaraca u Atini
Politika pre 21 sat
Optužnicom je obuhvaćeno ukupno 19 osoba, koje se terete za četiri ubistva. U Specijalnom sudu u Beogradu danas je objavljivanjem poruka sa kriptovane aplikacije „Skaj” nastavljeno suđenje pripadnicima grupe Veljka Belivuka i Darka Šarića optuženih za… »
"Očekujete da sedimo kao jaganjci dok delite doživotne": Haos na suđenju Belivuku i Šariću, pljuštale opomene
Telegraf pre 22 sata
"'Skaj' predat iz ruke u ruku" Suđenje navodnom kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Darka Šarića za četiri ubistva u Grčkoj - u Atini i na Krfu - nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem poruka sa kriptovane "Skaj" aplikacije. Poruke… »
Vesti dana »
Ekstremne vrućine: Prestonica gori na 35 stepeni, oboren istorijski rekord FOTO
B92 pre 2 satajoš 26 povezanih
Vojska cisternama dopremila vodu za piće Čačku i Gornjem Milanovcu
RTV pre 53 minutajoš 20 povezanih
Preminuo Dragoljub Mićunović: Profesor, filozof i doajen srpske politike
BBC News pre 4 satijoš 52 povezane
Teheran: Američki i izraelski avioni napali iranske brodove; Rubio: Ormuski moreuz mora biti otvoren
RTS pre 48 minutajoš 25 povezanih