Povezane vesti

"Mariju i Jovanu sam ja zvala da dođu" Senidah posle koncerta o posebnom pozivu Jakova Jozinovića, Stoji i Beograđanima…

"Mariju i Jovanu sam ja zvala da dođu" Senidah posle koncerta o posebnom pozivu Jakova Jozinovića, Stoji i Beograđanima…

Blic pre 1 dan
Na koncertu je izvela pesmu 'Umri' od Stoje i ispričala kako je spontano odlučila da je uključi u repertoar. Senidah smatra da je njena najveća prednost - emocija. Senidah je večeras održala treći zaredom koncert u Sava Centru. Marija Šerifović i Jovana… »
"Mariju i Jovanu sam zvala da dođu": Veliki intervju Senide nakon koncerta, evo šta joj je poručio Merlin

"Mariju i Jovanu sam zvala da dođu": Veliki intervju Senide nakon koncerta, evo šta joj je poručio Merlin

Telegraf pre 1 dan
Muzička zvezda Senidah večeras je održala treći po redu koncert u centru "Sava", koji je uspela da rasproda u rekordnom roku. Pevačica je zadovoljna dosadašnjim uspehom, ali je očekuje još jedan koncnert 1. juna. - Ja sam uživala u petak i subotu i… »
Jakov se sakrio na Senidinom koncertu: Napunio 10 Sava centara pa rešio da uživa kod koleginice iz VIP lože

Jakov se sakrio na Senidinom koncertu: Napunio 10 Sava centara pa rešio da uživa kod koleginice iz VIP lože

Mondo pre 2 sata
Nakon što je napunio 10 Plavih dvorana u Sava Centru, na koncertima za koje se tražila karta više, Jakov Jozinović se vratio na "mesto zločina", ali ovoga puta kao posmatrač. Mlada senzacija iz Hrvatske je usnimljen kako iz lože uživa u koncertu starije… »
Marija Šerifović i Jovana Pajić na Senidinom koncertu: Prvi red rezervisan za njih! Evo kako se provode u Sava Centru (video)…

Marija Šerifović i Jovana Pajić na Senidinom koncertu: Prvi red rezervisan za njih! Evo kako se provode u Sava Centru (video)…

Blic pre 3 sata
Koncert u Sava Centru je bio treći uzastopni za Senidu. Senidin honorar za dvoranske koncerte iznosi 70.000 evra po nastupu, dok za klupske nastupe prima 25.000 evra. Pevačice i bliske prijateljice Marija Šerifović i Jovana Pajić pojavile su se večeras u… »
Marija Šerifović i Jovana Pajić u transu: Uhvaćene u prvom redu na Senidinom koncertu, ovako su se provodile

Marija Šerifović i Jovana Pajić u transu: Uhvaćene u prvom redu na Senidinom koncertu, ovako su se provodile

Telegraf pre 3 sata
Muzička zvezda Senidah večeras održava treći po redu koncert u centru "Sava", u Plavoj dvorani. Veliki broj javnih ličnosti okupio se na ovom događaju, između ostalih i Tamara Milutinović, Kaja Ostojić, Jakov Jozinović koji je koncert pratio iz lože, ali… »

Vesti dana »