Повезане вести
(Видео) Ружа Рупић се расплакала усред емисије: "Гледала сам га као члана породице... Умро је, а ја нисам била ту", певачица и…
Блиц 25.05.2026
Ружа је посебно истакла колико јој је тешко пао губитак вољеног мачка Леа, који је у њен живот ушао током најтежег пословног периода и постао јој највећа утеха. Искрено је описала како није била уз Леа у тренутку његове смрти… »
(Видео) „Плакала сам скоро сваку ноћ поред њега“ Ружа Рупић о психотерапији, лошим изборима и болном крају заједничког живота…
Блиц 25.05.2026
Ружа признаје да је психотерапију започела када је схватила да стално понавља исти модел понашања са мушкарцима. Говори о својој вишегодишњој вези из 2023. године, коју назива највећом животном лекцијом. Ружа Рупић, певачица и… »
(Видео) "Бог ме је сачувао да не погинем" Ружа Рупић о саобраћајној несрећи после које је почела њена каријера: "Нисам још…
Блиц 25.05.2026
Ружи живот потпуно мења саобраћајна несрећа 2014. године, када је као тринаестогодишња девојчица имала гипс месец дана и тада одлучује да започне јавну каријеру. Ружи су наступи пред телевизијском публиком били велика… »
(Видео) Детињство, развод родитеља, саобраћајна несрећа, каријера, смрт љубимца: Исповест Руже Рупић у емисији "На терапији…
Блиц 25.05.2026
Ружа открива детаље из детињства, одрастања после развода родитеља и јединственог односа са оцем, као и снажан утицај мајке на њен живот. Прича о психотерапији, саобраћајној несрећи која ју је подстакла да започне каријеру… »
Вести дана »
Нови пожар код Маглича, ванредна ситуација у Кладову и борба са ватром у Пешчари
Наслови.аи пре 7 минутајош 60 повезаних
Јак топлотни талас стиже на југ Србије: Температуре локално и до 42 степена, расте опасност од пожара
Глас југа пре 9 сатијош 19 повезаних
Нишки студенти: Полиција насилно привела нашу колегиницу и нанела јој повреде главе
Јужне вести пре 6 сатијош 8 повезаних