Povezane vesti

(Video) Ruža Rupić se rasplakala usred emisije: "Gledala sam ga kao člana porodice... Umro je, a ja nisam bila tu", pevačica i…

(Video) Ruža Rupić se rasplakala usred emisije: "Gledala sam ga kao člana porodice... Umro je, a ja nisam bila tu", pevačica i…

Blic pre 12 sati
Ruža je posebno istakla koliko joj je teško pao gubitak voljenog mačka Lea, koji je u njen život ušao tokom najtežeg poslovnog perioda i postao joj najveća uteha. Iskreno je opisala kako nije bila uz Lea u trenutku njegove smrti zbog puta i koliko joj je… »
(Video) „Plakala sam skoro svaku noć pored njega“ Ruža Rupić o psihoterapiji, lošim izborima i bolnom kraju zajedničkog života…

(Video) „Plakala sam skoro svaku noć pored njega“ Ruža Rupić o psihoterapiji, lošim izborima i bolnom kraju zajedničkog života…

Blic pre 13 sati
Ruža priznaje da je psihoterapiju započela kada je shvatila da stalno ponavlja isti model ponašanja sa muškarcima. Govori o svojoj višegodišnjoj vezi iz 2023. godine, koju naziva najvećom životnom lekcijom. Ruža Rupić, pevačica i influenserka gošća je… »
(Video) "Bog me je sačuvao da ne poginem" Ruža Rupić o saobraćajnoj nesreći posle koje je počela njena karijera: "Nisam još…

(Video) "Bog me je sačuvao da ne poginem" Ruža Rupić o saobraćajnoj nesreći posle koje je počela njena karijera: "Nisam još…

Blic pre 13 sati
Ruži život potpuno menja saobraćajna nesreća 2014. godine, kada je kao trinaestogodišnja devojčica imala gips mesec dana i tada odlučuje da započne javnu karijeru. Ruži su nastupi pred televizijskom publikom bili velika prekretnica. Mnogo toga u životu… »
(Video) Detinjstvo, razvod roditelja, saobraćajna nesreća, karijera, smrt ljubimca: Ispovest Ruže Rupić u emisiji "Na terapiji…

(Video) Detinjstvo, razvod roditelja, saobraćajna nesreća, karijera, smrt ljubimca: Ispovest Ruže Rupić u emisiji "Na terapiji…

Blic pre 21 sat
Ruža otkriva detalje iz detinjstva, odrastanja posle razvoda roditelja i jedinstvenog odnosa sa ocem, kao i snažan uticaj majke na njen život. Priča o psihoterapiji, saobraćajnoj nesreći koja ju je podstakla da započne karijeru, o raskidu sa dečkom i o… »

Vesti dana »