Povezane vesti
Stanković "žrtvovao" Vulića zbog Ivanića: "Jedan je morao da ode iz Zvezde, rekao sam Vulke, nemoj da se ljutiš..."
Sportske.net 25.05.2026
Ko zna u kom pravcu bi tok istorije Crvene zvezde išao da Dejan Stanković na leto 2020. godine nije rešio da, uprkos svim preprekama, sačuva Mirka Ivanića, koji će šest godina kasnije postati najtrofejniji u istoriji beogradskog kluba. Čovek koji je uz… »
Ispovest Dejana Stankovića: "Joj, ne znam je l' smem ovo da kažem... Vuliću sam rekao da mora da ide iz Zvezde"
Telegraf 25.05.2026
Fudbaleri Crvene zvezde su došli do duple krune, još jedne u nizu u Srbiji, pošto su osvojili Superligu Srbije i Kup Srbije, a nove pehare je u svoju vitrinu doneo i Dejan Stanković, koji je zimus stigao u klub sa Marakane. Dejan Stanković je nasledio… »
Vesti dana »
Tragedija na auto-putu kod Požege: Jedna osoba poginula, a dve povređene – automobil smrskan (FOTO)
Užice oglasna tabla pre 1 satjoš 32 povezane
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu, uoči komemoracije u organizaciji NVO
Radio sto plus pre 6 satijoš 13 povezanih
Preokret u REM-u: Valić Nedeljković, Prodanov Krajišnik, Malešić i Šabić vraćaju se u Savet
Vreme pre 2 satajoš 29 povezanih
Snažno nevreme praćeno obilnim pljuskovima već pogodilo delove Beograda
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 36 povezanih