Povezane vesti

(Foto) "Peking dočekuje čelične prijatelje!" Vučić na naslovnim stranama kineskih medija: Ovako izveštavaju o susretu sa Sijem…

(Foto) "Peking dočekuje čelične prijatelje!" Vučić na naslovnim stranama kineskih medija: Ovako izveštavaju o susretu sa Sijem…

Blic pre 15 dana
Si Đinping je Vučiću uručio Medalju prijateljstva Narodne Republike Kine, jedno od najviših priznanja za strane državnika List "Global tajms" naglašava neraskidive veze između Kine i Srbije kroz intenzivne diplomatske susrete Najuticajniji kineski… »
Kome je namenjena priča o "samo ja i Putin": Vučić i orden koji je dobilo još 11 lidera

Kome je namenjena priča o "samo ja i Putin": Vučić i orden koji je dobilo još 11 lidera

Radio 021 pre 14 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić našao se u društvu odabranih svetskih državnika koji su od kineskog predsednika Si Đinpinga dobili Orden prijateljstva, najviše kinesko odlikovanje koje jedan stranac može da dobije. Da stvar učini još ekskluzivnijom… »
Vučićevo "samo ja i Putin" na dva klika od istine "ja, Putin i još 11 drugih": Kome je namenjena netačna priča o ordenu?

Vučićevo "samo ja i Putin" na dva klika od istine "ja, Putin i još 11 drugih": Kome je namenjena netačna priča o ordenu?

N1 Info pre 15 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić našao se u društvu odabranih svetskih državnika i političara koji su od kineskog predsednika Si Đinpinga dobili Orden prijateljstva, najviše kinesko odlikovanje koje jedan stranac može da dobije. Da stvar učini još… »
Sinhua: Predsednici Kine i Srbije veličaju čelično prijateljstvo

Serbian News Media pre 15 dana
Kineski predsednik Si Đinping i srpski predsednik Aleksandar Vučić razgovarali su u ponedeljak u Pekingu, veličajući čelično prijateljstvo dve zemlje i obećavajući jačanje saradnje, od saobraćaja i novih oblasti do međuljudske razmene., piše Sinhua… »

Pravo u centar pre 15 dana
Kineski predsednik Si Đinping i srpski predsednik Aleksandar Vučić razgovarali su u ponedeljak u Pekingu, veličajući čelično prijateljstvo dve zemlje i obećavajući jačanje saradnje, od saobraćaja i novih oblasti do međuljudske razmene., piše Sinhua… »

Radio sto plus pre 15 dana
Kineski mediji o Vučićevoj poseti

Kineski mediji o Vučićevoj poseti

RTS pre 15 dana
Najznačajniji kineski mediji danas na naslovnim stranama objavljuju fotografije srpskog i kineskog predsednika, Aleksandra Vučića i Sija Đinpinga. Ističu da je srpskom predsedniku uručena Medalja prijateljstva Narodne Republike Kine, kao i da je kineski… »
Kineski mediji: Si Đinping tokom razgovora sa Vučićem pozdravio kinesko-srpske veze

Kineski mediji: Si Đinping tokom razgovora sa Vučićem pozdravio kinesko-srpske veze

RTV pre 15 dana
PEKING - Najvažniji kineski mediji danas na naslovnim stranama objavljuju fotografije srpskog i kineskog predsednika, Aleksandra Vučića i Sija Đinpinga, ističući da je srpskom predsedniku uručena Medalja prijateljstva Narodne Republike Kine, kao i da je… »
Vučić i Si u fokusu kineske javnosti posle razgovora u Pekingu

Vučić i Si u fokusu kineske javnosti posle razgovora u Pekingu

Politika pre 15 dana
Susret Vučića i Sija među glavnim temama kineskih medija. Najvažniji kineski mediji danas su na naslovnim stranama objavili fotografije predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Kine Si Đinpinga, ističući da je srpskom predsedniku u Pekingu… »

Vesti dana »

NIS podneo zahtev OFAC-u za novu posebnu licencu

NIS podneo zahtev OFAC-u za novu posebnu licencu

Nedeljnik pre 1 satjoš 32 povezane
Više od 20.000 ljudi bez vode za piće na jugu Irana

Više od 20.000 ljudi bez vode za piće na jugu Irana

Serbian News Media pre 16 minutajoš 34 povezane
Kraj proširenja EU po dosadašnjem modelu?

Kraj proširenja EU po dosadašnjem modelu?

Slobodna Evropa pre 21 minutajoš 21 povezana