Povezane vesti

(Foto) "Peking dočekuje čelične prijatelje!" Vučić na naslovnim stranama kineskih medija: Ovako izveštavaju o susretu sa Sijem…

(Foto) "Peking dočekuje čelične prijatelje!" Vučić na naslovnim stranama kineskih medija: Ovako izveštavaju o susretu sa Sijem…

Blic 26.05.2026
Si Đinping je Vučiću uručio Medalju prijateljstva Narodne Republike Kine, jedno od najviših priznanja za strane državnika List "Global tajms" naglašava neraskidive veze između Kine i Srbije kroz intenzivne diplomatske susrete Najuticajniji kineski… »
Kome je namenjena priča o "samo ja i Putin": Vučić i orden koji je dobilo još 11 lidera

Kome je namenjena priča o "samo ja i Putin": Vučić i orden koji je dobilo još 11 lidera

Radio 021 26.05.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić našao se u društvu odabranih svetskih državnika koji su od kineskog predsednika Si Đinpinga dobili Orden prijateljstva, najviše kinesko odlikovanje koje jedan stranac može da dobije. Da stvar učini još ekskluzivnijom… »
Vučićevo "samo ja i Putin" na dva klika od istine "ja, Putin i još 11 drugih": Kome je namenjena netačna priča o ordenu?

Vučićevo "samo ja i Putin" na dva klika od istine "ja, Putin i još 11 drugih": Kome je namenjena netačna priča o ordenu?

N1 Info 26.05.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić našao se u društvu odabranih svetskih državnika i političara koji su od kineskog predsednika Si Đinpinga dobili Orden prijateljstva, najviše kinesko odlikovanje koje jedan stranac može da dobije. Da stvar učini još… »
Sinhua: Predsednici Kine i Srbije veličaju čelično prijateljstvo

Serbian News Media 26.05.2026
Kineski predsednik Si Đinping i srpski predsednik Aleksandar Vučić razgovarali su u ponedeljak u Pekingu, veličajući čelično prijateljstvo dve zemlje i obećavajući jačanje saradnje, od saobraćaja i novih oblasti do međuljudske razmene., piše Sinhua… »

Pravo u centar 26.05.2026
Kineski predsednik Si Đinping i srpski predsednik Aleksandar Vučić razgovarali su u ponedeljak u Pekingu, veličajući čelično prijateljstvo dve zemlje i obećavajući jačanje saradnje, od saobraćaja i novih oblasti do međuljudske razmene., piše Sinhua… »

Radio sto plus 26.05.2026
Kineski mediji o Vučićevoj poseti

Kineski mediji o Vučićevoj poseti

RTS 26.05.2026
Najznačajniji kineski mediji danas na naslovnim stranama objavljuju fotografije srpskog i kineskog predsednika, Aleksandra Vučića i Sija Đinpinga. Ističu da je srpskom predsedniku uručena Medalja prijateljstva Narodne Republike Kine, kao i da je kineski… »
Kineski mediji: Si Đinping tokom razgovora sa Vučićem pozdravio kinesko-srpske veze

Kineski mediji: Si Đinping tokom razgovora sa Vučićem pozdravio kinesko-srpske veze

RTV 26.05.2026
PEKING - Najvažniji kineski mediji danas na naslovnim stranama objavljuju fotografije srpskog i kineskog predsednika, Aleksandra Vučića i Sija Đinpinga, ističući da je srpskom predsedniku uručena Medalja prijateljstva Narodne Republike Kine, kao i da je… »
Vučić i Si u fokusu kineske javnosti posle razgovora u Pekingu

Vučić i Si u fokusu kineske javnosti posle razgovora u Pekingu

Politika 26.05.2026
Susret Vučića i Sija među glavnim temama kineskih medija. Najvažniji kineski mediji danas su na naslovnim stranama objavili fotografije predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Kine Si Đinpinga, ističući da je srpskom predsedniku u Pekingu… »

Vesti dana »