Povezane vesti
"Zakasnila sam sa trećim detetom, precenila sam sebe" Dragana Mirković o najvećoj intimi: "Sve sam dobila u životu sem toga"…
Blic pre 2 dana
Dragana navodi da je bila tužna zbog toga, ali sada se raduje unuci i srećna je sa svojom porodicom. Ksenija voli kada joj Dragana peva, a uspavljuje je specijalno izmenjenim i tradicionalnim pesmama. Poznata pevačica Dragana Mirković (58) ima dvoje dece… »
"Tek je napunila sedam meseci" Dragana Mirković otkrila nadimak unuke Ksenije! Evo kako je uspavljuje i kakva je beba: "Bude…
Blic pre 2 dana
Ona ističe koliko joj je Ksenija draga i kako uživa u svakom trenutku s njom. Ksenija voli da Dragana peva, a pesma je umiruje, posebno kad joj rastu zubići. Poznata pevačica Dragana Mirković postala je baka krajem prošle godine, a ne krije sreću zbog… »
"Tek je napunila sedam meseci" Dragana Mirković otkrila nadimak unuke Ksenije! Evo kako je uspavljuje i kakva je beba
Kurir pre 2 dana
Poznata pevačica Dragana Mirković postala je baka krajem prošle godine, a ne krije sreću zbog male Ksenije, ćerke njenog sina Marka i njegove supruge Melani. Dragana je otvorila dušu o naslednici, te istakla koliko se vezala za nju. - Ja se otopim kad… »
"Kseni, Kseni..." Dragana Mirković otkrila kako teši i uspavljuje unuku Kseniju, ova pesma je uvek umiri
Telegraf pre 2 dana
Popularna pevačica Dragana Mirković krajem prošle godine postala je baka devojčice Ksenije kojoj je podredila sve. Dragana je istakla da je mnogo vezana za mezimicu, te da joj peva kako ne bi plakala. - Ja se otopim kad pomislim na nju. Najiskrenije, ona… »
Vesti dana »
"Nije nam poništena titula, nije nam ni dodeljena": Partizan se oglasio
Mondo pre 1 danjoš 108 povezanih
Cisterne s vodom stigle u Čačak: Molba da se javljaju samo ugroženi građani, kvar i dalje nije otklonjen, zasedao Štab za vanredne situacije
Nedeljnik pre 1 danjoš 93 povezane
Rat u Ukrajini: Rusija obavestila OEBS da su Moskva i Zapad blizu vojnog sukoba
Euronews pre 1 danjoš 37 povezanih
Janik Siner o mukama, vrućini, šokantnom ispadanju: "Nisam mogao da serviram, imao sam vrtoglavicu"
Telegraf pre 1 danjoš 118 povezanih