Povezane vesti
„Plakala sam svake noći pored njega“: Naša pevačica otišla na psihoterapiju, a onda usledilo bolno otkriće koje nije očekivala…
Nova 26.05.2026
Ruža Rupić priznala je da je na psihoterapiju krenula u momentu kada je shvatila da konstantno ponavlja isti model ponašanja sa muškarcima, što je povezano sa njenim odrastanjem u primarnoj porodici. Ruža je istakla jednom prilikom da su se njene… »
Zbog bivših završila kod psihijatra: Ruža Rupić priznala šta se dešavalo u stanu pre nego što je raskinula s dečkom
Mondo 26.05.2026
Ruža Rupić, koja je nedavno ostavila dečka, priznala je da ide na psihoterapije i to u momentu kada je shvatila da konstantno ponavlja isti model ponašanja sa muškarcima, što je povezano sa njenim odrastanjem u primarnoj porodici. Ruža je istakla jednom… »
"Loše sam birala, plakala sam svaku noć..." Ruža Rupić zbog ljubavi krenula na psihoterapiju
Kurir 26.05.2026
Pevačica Ruža Rupić priznala je da ide na psihoterapije i to u momentu kada je shvatila da konstantno ponavlja isti model ponašanja sa muškarcima, što je povezano sa njenim odrastanjem u primarnoj porodici. Ruža je istakla jednom prilikom da su se njene… »
Ruža Rupić zbog ljubavi krenula na psihoterapiju: "Plakala sam svaku noć..."
Telegraf 26.05.2026
Pevačica Ruža Rupić priznala je da ide na psihoterapije i to u momentu kada je shvatila da konstantno ponavlja isti model ponašanja sa muškarcima, što je povezano sa njenim odrastanjem u primarnoj porodici. Ruža je istakla jednom prilikom da su se njene… »
Vesti dana »
(Foto/Video) Argentina posle drame i produžetaka savladala Zelenortska ostrva - i Kolumbija u osmini finala SP
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 47 povezanih
Povređen radnik "gradske čistoće" u Rakovici! Pako sa kamiona, hitno prevezen u Urgentni
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Bratunac – 34 godine tuge i sećanja na 3.267 ubijenih Srba; liturgiju služi patrijarh Porfirije
RTS pre 1 satjoš 7 povezanih
Umalo najveće iznenađenje Mundijala: Argentina posle produžetaka pobedila Zelenortska Ostrva
Nedeljnik pre 6 satijoš 15 povezanih
Bubista ponosan na svoje igrače: Dostojno predstavljamo našu zemlju
Kurir pre 4 satijoš 12 povezanih