Povezane vesti
„Plakala sam svake noći pored njega“: Naša pevačica otišla na psihoterapiju, a onda usledilo bolno otkriće koje nije očekivala…
Nova pre 15 dana
Ruža Rupić priznala je da je na psihoterapiju krenula u momentu kada je shvatila da konstantno ponavlja isti model ponašanja sa muškarcima, što je povezano sa njenim odrastanjem u primarnoj porodici. Ruža je istakla jednom prilikom da su se njene… »
Zbog bivših završila kod psihijatra: Ruža Rupić priznala šta se dešavalo u stanu pre nego što je raskinula s dečkom
Mondo pre 15 dana
Ruža Rupić, koja je nedavno ostavila dečka, priznala je da ide na psihoterapije i to u momentu kada je shvatila da konstantno ponavlja isti model ponašanja sa muškarcima, što je povezano sa njenim odrastanjem u primarnoj porodici. Ruža je istakla jednom… »
"Loše sam birala, plakala sam svaku noć..." Ruža Rupić zbog ljubavi krenula na psihoterapiju
Kurir pre 15 dana
Pevačica Ruža Rupić priznala je da ide na psihoterapije i to u momentu kada je shvatila da konstantno ponavlja isti model ponašanja sa muškarcima, što je povezano sa njenim odrastanjem u primarnoj porodici. Ruža je istakla jednom prilikom da su se njene… »
Ruža Rupić zbog ljubavi krenula na psihoterapiju: "Plakala sam svaku noć..."
Telegraf pre 15 dana
Pevačica Ruža Rupić priznala je da ide na psihoterapije i to u momentu kada je shvatila da konstantno ponavlja isti model ponašanja sa muškarcima, što je povezano sa njenim odrastanjem u primarnoj porodici. Ruža je istakla jednom prilikom da su se njene… »
Vesti dana »
Slučaj "Senjak", Kričak i policijska brutalnost: Iz tužilaštva nema odgovora zbog "zaštite predistražnog postupka"
N1 Info pre 7 minutajoš 67 povezanih
Jelača se ne seća sastanka sa ministrom, Vasić sumnja u verodostojnost svog iskaza: Optuženi izneli odbranu u postupku za "Generalštab"
Nova pre 42 minutajoš 25 povezanih
RHMZ izdao upozorenje: Grmljavina praćena gradom u sredu i četvrtak u Srbiji
Vranje news pre 1 satjoš 40 povezanih
Kriza na jugu Irana: Više od 20.000 ljudi ostalo bez vode za piće nakon američkih napada
Insajder pre 22 minutajoš 27 povezanih