Povezane vesti

„Plakala sam svake noći pored njega“: Naša pevačica otišla na psihoterapiju, a onda usledilo bolno otkriće koje nije očekivala…

„Plakala sam svake noći pored njega“: Naša pevačica otišla na psihoterapiju, a onda usledilo bolno otkriće koje nije očekivala…

Nova pre 15 dana
Ruža Rupić priznala je da je na psihoterapiju krenula u momentu kada je shvatila da konstantno ponavlja isti model ponašanja sa muškarcima, što je povezano sa njenim odrastanjem u primarnoj porodici. Ruža je istakla jednom prilikom da su se njene… »
Zbog bivših završila kod psihijatra: Ruža Rupić priznala šta se dešavalo u stanu pre nego što je raskinula s dečkom

Zbog bivših završila kod psihijatra: Ruža Rupić priznala šta se dešavalo u stanu pre nego što je raskinula s dečkom

Mondo pre 15 dana
Ruža Rupić, koja je nedavno ostavila dečka, priznala je da ide na psihoterapije i to u momentu kada je shvatila da konstantno ponavlja isti model ponašanja sa muškarcima, što je povezano sa njenim odrastanjem u primarnoj porodici. Ruža je istakla jednom… »
"Loše sam birala, plakala sam svaku noć..." Ruža Rupić zbog ljubavi krenula na psihoterapiju

"Loše sam birala, plakala sam svaku noć..." Ruža Rupić zbog ljubavi krenula na psihoterapiju

Kurir pre 15 dana
Pevačica Ruža Rupić priznala je da ide na psihoterapije i to u momentu kada je shvatila da konstantno ponavlja isti model ponašanja sa muškarcima, što je povezano sa njenim odrastanjem u primarnoj porodici. Ruža je istakla jednom prilikom da su se njene… »
Ruža Rupić zbog ljubavi krenula na psihoterapiju: "Plakala sam svaku noć..."

Ruža Rupić zbog ljubavi krenula na psihoterapiju: "Plakala sam svaku noć..."

Telegraf pre 15 dana
Pevačica Ruža Rupić priznala je da ide na psihoterapije i to u momentu kada je shvatila da konstantno ponavlja isti model ponašanja sa muškarcima, što je povezano sa njenim odrastanjem u primarnoj porodici. Ruža je istakla jednom prilikom da su se njene… »

Vesti dana »