Povezane vesti
„Plakala sam svake noći pored njega“: Naša pevačica otišla na psihoterapiju, a onda usledilo bolno otkriće koje nije očekivala…
Nova 26.05.2026
Ruža Rupić priznala je da je na psihoterapiju krenula u momentu kada je shvatila da konstantno ponavlja isti model ponašanja sa muškarcima, što je povezano sa njenim odrastanjem u primarnoj porodici. Ruža je istakla jednom prilikom da su se njene… »
Zbog bivših završila kod psihijatra: Ruža Rupić priznala šta se dešavalo u stanu pre nego što je raskinula s dečkom
Mondo 26.05.2026
Ruža Rupić, koja je nedavno ostavila dečka, priznala je da ide na psihoterapije i to u momentu kada je shvatila da konstantno ponavlja isti model ponašanja sa muškarcima, što je povezano sa njenim odrastanjem u primarnoj porodici. Ruža je istakla jednom… »
"Loše sam birala, plakala sam svaku noć..." Ruža Rupić zbog ljubavi krenula na psihoterapiju
Kurir 26.05.2026
Pevačica Ruža Rupić priznala je da ide na psihoterapije i to u momentu kada je shvatila da konstantno ponavlja isti model ponašanja sa muškarcima, što je povezano sa njenim odrastanjem u primarnoj porodici. Ruža je istakla jednom prilikom da su se njene… »
Ruža Rupić zbog ljubavi krenula na psihoterapiju: "Plakala sam svaku noć..."
Telegraf 26.05.2026
Pevačica Ruža Rupić priznala je da ide na psihoterapije i to u momentu kada je shvatila da konstantno ponavlja isti model ponašanja sa muškarcima, što je povezano sa njenim odrastanjem u primarnoj porodici. Ruža je istakla jednom prilikom da su se njene… »
Vesti dana »
Vučić obišao radove na izgradnji deonice brze saobraćajnice "Osmeh Vojvodine"
Insajder pre 28 minutajoš 23 povezane
"Vračarci" mu radili o glavi, preživeo čak 11 atentata: Ko je uhapšeni vođa navijača Alibeg - "čovek je neuništiv, kao hijena" (foto, video)
Kurir pre 4 minutajoš 21 povezana
„U Bratunac se ne zove, u Bratunac se ide“: 34. godišnjica stradanja Srba u Srednjem Podrinju i Birču
Nedeljnik pre 19 minutajoš 20 povezanih
VIDEO Snimak koji pokazuje svu genijalnost Lea Mesija, ovo morate da vidite
Nova pre 1 satjoš 63 povezane
Sjedinjene Američke Države danas obeležavaju 250 godina od proglašenja nezavisnosti
Danas pre 49 minutajoš 18 povezanih