Povezane vesti

SPEKTAKL U BEOGRADU! Senidah zapalila Sava Centar, pa izjavom o autorskim pravima i Stoji podigla mreže na noge!

SPEKTAKL U BEOGRADU! Senidah zapalila Sava Centar, pa izjavom o autorskim pravima i Stoji podigla mreže na noge!

Svet & Skandal pre 20 sati
Muzička zvezda Senida Hajdarpašić Senidah održala je tokom prošle noći u Sava Centru svoj treći uzastopni koncert, a odmah nakon završetka ovog audio-vizuelnog spektakla sumirala je utiske sa okupljenim novinarima. Pevačica nije krila apsolutno… »
"Ona sigurno ne zna ni da se ovo desilo" Mrežama kruži Senidin urnebesni snimak, način na koji razgovara svima izmamio osmehe…

"Ona sigurno ne zna ni da se ovo desilo" Mrežama kruži Senidin urnebesni snimak, način na koji razgovara svima izmamio osmehe…

Kurir pre 21 sat
Senida Hajdarpašić Senidah održala je tokom prošle noći u Sava Centru treći koncert po redu, a utiske je sumirala sa predstavnicima sedme sile odmah nakon spektakla. Nije krila koliko je srećna zbog energije koju je razmenila sa publikom, a onda ju je… »
Presladak snimak zapalio mreže Marija Šerifović pitala malog Maria gde je bila sinoć, a njegov odgovor kao iz topa oduševio…

Presladak snimak zapalio mreže Marija Šerifović pitala malog Maria gde je bila sinoć, a njegov odgovor kao iz topa oduševio…

Blic pre 1 dan
Marija Šerifović je snimila simpatičan trenutak sa sinom koji je odmah pogodio da je bila na Senidinom koncertu. Taj snimak je postao hit na društvenim mrežama i pobrao simpatije javnosti. Senida Ajdarpašić, poznatija kao Senidah, održala je sinoć treći… »
Presladak snimak sina Marije Šerifović: Mali Mario spomenuo Senidu, kao iz topa odgovorio na mamino pitanje

Presladak snimak sina Marije Šerifović: Mali Mario spomenuo Senidu, kao iz topa odgovorio na mamino pitanje

Telegraf pre 1 dan
Senida Ajdarpašić poznatija kao Senidah održala je sinoć treći od četiri koncerta u Beogradu, u centru "Sava". Iako se očekivao veći broj kolega u prvim redovima, tamo su bile samo Marija Šerifović i Jovana Pajić koje su se, po svemu sudeći odlično… »
Marija Šerifović, Jovana Pajić i Jakov uživali na Senidinom koncertu! Pevačica otkrila kome je dala kartu i brutalno spustila…

Marija Šerifović, Jovana Pajić i Jakov uživali na Senidinom koncertu! Pevačica otkrila kome je dala kartu i brutalno spustila…

Kurir pre 1 dan
Senidah je održala treći zaredom koncert u Sava Centru. Marija Šerifović i Jovana Pajić uživale su u njenom nastupu, a slovenačka pevačica otkrila je da ih je ona zvala da dođu. - Uživala sam i u petak, i u subotu, i danas! Ne znam koja noć mi je bila… »
"Jakov me zvao da snimimo duet": Senida raspametila posle koncerta, spomenula Stoju i Merlina, pa pokazala prste (video)

"Jakov me zvao da snimimo duet": Senida raspametila posle koncerta, spomenula Stoju i Merlina, pa pokazala prste (video)

Mondo pre 1 dan
Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatiha kao Senidah, sinoć je održala treći uzastopni koncert u beogradskom Sava Centru. Iako je ranije izjavila da "ne želi da vidi kolege u prvim redovima, već fanove", Senidu su sinoć, baš iz prvog reda, slušale Marija… »

Vesti dana »