Povezane vesti

"Simptomi, pa mislite da ludite ili umirete": Psihijatar objasnio kako izgleda stanje koje slama Slobu Vasića

"Simptomi, pa mislite da ludite ili umirete": Psihijatar objasnio kako izgleda stanje koje slama Slobu Vasića

Mondo pre 1 dan
Sloba Vasić je nedavno napustio bolnicu "Dr Laza Lazarević" u kojoj je boravio nakon drame koja se odigrala prilikom pokušaja ukrcavanja u avion. Pevač, koji je prema sopstvenom priznanju bio pod dejstvom alkohola, doživeo je tada ozbiljnu krizu, ali je… »
Bere cveće na ulici, a trešti pesma "Bio sam pijanac": Isplivao hit snimak Slobe Vasića, evo šta radi posle "Laze"

Bere cveće na ulici, a trešti pesma "Bio sam pijanac": Isplivao hit snimak Slobe Vasića, evo šta radi posle "Laze"

Mondo pre 1 dan
Pevač Sloba Vasić je poslednjih nedelja prošao kroz turbulentan period. Izbačen je sa leta jer je navodno pravio probleme u alkoholisanom stanju, nakon čega je upućen u bolnicu. Vasić je proveo nedelju dana u bolnici "Laza Lazarević", gde ga je… »
(Video) "Šetnja je najbolji lek" Sloba Vasić usred noći bere cveće u dvorištu: Napravio buket za ženu, a u pozadini se čuje…

(Video) "Šetnja je najbolji lek" Sloba Vasić usred noći bere cveće u dvorištu: Napravio buket za ženu, a u pozadini se čuje…

Blic pre 1 dan
Nakon izlaska iz bolnice, ističe da je mir pronašao uz podršku svoje supruge i porodice. Pevac je izjavio da mu je izolacija u bolnici prijala i da je alkohol bio okidač za njegove probleme. Pevač Sloba Vasić, nakon što je nedavno pušten sa muškog… »
"Bio sam pijanac" Žena Slobe Vasića objavila video muža iz noćne šetnje! Otkrila šta pevač radi posle izlaska iz Laze! Šala…

"Bio sam pijanac" Žena Slobe Vasića objavila video muža iz noćne šetnje! Otkrila šta pevač radi posle izlaska iz Laze! Šala…

Kurir pre 1 dan
Pevač Sloba Vasić, čini se, nakon turbulentnog perioda koji je završio boravkom u psihijatrijskoj klinici „Dr Laza Lazarević”, polako pokušava da vrati mir u svakodnevicu i ostavi iza sebe dane o kojima je brujao region. Najveću podršku pruža mu supruga… »
"Bio sam pijanac": Supruga Slobe Vasića se našalila na njegov račun, a u ovome pevač pronalazi spas

"Bio sam pijanac": Supruga Slobe Vasića se našalila na njegov račun, a u ovome pevač pronalazi spas

Telegraf pre 1 dan
Nakon burnog perioda i boravka u psihijatrijskoj bolnici "Dr Laza Lazarević", poznati pevač Sloba Vasić očigledno je odlučio da okrene novi list i posveti se onome što je najvažnije, miru, prirodi i svojim najmilijima. ​Naime, njegova supruga Lela… »

Vesti dana »