Povezane vesti
Stanković: "Srce mi plače zbog Radonjića"
Sportske.net pre 1 dan
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković gostovao je u podkastu "2x45" na "Mozzart TV" i tom prilikom govorio o brojnim temama. Posebno zanimljivo bilo je njegovo mišljenje o ofanzivcu Nemanji Radonjiću koji je zbog nediscipline suspendovan početkom… »
"Srce mi plače zbog njega!" Dejan Stanković otvorio dušu o Radonjiću, pa podelio nepoznatu anegdotu sa Arnautovićem: Odmah sam…
Kurir pre 24 sata
Dejan Stanković bio je gost podkasta Mozzart Sporta "2x45" gde je govorio o brojnim zanimljivim temama. Između ostalog, dotakao se i Nemanje Radonjića i Marka Arnautovića. O Radonjiću je govorio nikad iskrenije... - Mnogo mi je žao, srce mi plače, to je… »
Dejan Stanković: "Srce mi plače zbog Radonjića"
Mondo pre 24 sata
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković govorio je o odnosu sa fudbalerom svog tima Nemanjom Radonjićem. Momak iz Niša, koji je nosio epitet jednog od najtalentovanijih srpskih igrača, sada nema priliku da igra u voljenom klubu zbog suspenzije od strane… »
Stanković: "Srce mi plače zbog Radonjića, žao mi je što nisam..."
Telegraf pre 1 dan
Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, u izuzetno emotivnom obraćanju osvrnuo se na saradnju i odnos sa Nemanjom Radonjićem. Stanković nije krio da oseća veliku žal što krilni napadač nije ostao deo njegovog tima, naglašavajući da je reč o vanserijskom… »
"Srce mi plače"! Dejan Stanković se pokajao zbog jednog fudbalera Crvene zvede: Žao mi je što nisam pokušao i preko sebe
Večernje novosti pre 1 dan
OSVOJILA je Crvena zvezda duplu krunu, dominacija u Srbiji je nastavljena. Kiks protiv Pafosa u Ligi šampiona je bacio senku na godinu koja je obojena radošću na Marakani! FOTO TANJUG/ AMIR HAMZAGIĆ/ nr A još jedna mala mrlja je i suspenzija Nemanje… »
Stanković: "Srce mi plače zbog Radonjića"
B92 pre 1 dan
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da sebi ne bi mogao da oprosti da nije pružio šansu Nemanji Radonjiću nakon svog povratka na stadion "Rajko Mitić". Radonjića je klub dva puta suspendovao tokom ove sezone - prvo u novembru kada… »
Vesti dana »
Novi kvar na vodosistemu “Rzav“ svega nekoliko sati nakon popravke, curi voda iz cevi
N1 Info pre 4 minutajoš 35 povezanih
Stigla vremenska prognoza za jun: Srbiju čeka mnogo topliji mesec nego što je normalno
Nova pre 3 satajoš 18 povezanih
Rezultati Rolan Garos, četvrti dan - muškarci: Da li će biti iznenađenja?
Nova pre 45 minutajoš 19 povezanih
Kontraobaveštajna služba Službe bezbednosti Ukrajine uhapsila sveštenika u Odesi zbog sumnje na špijunažu za Rusiju
Insajder pre 1 satjoš 12 povezanih