Povezane vesti
"Tražio mi je slike Maje Marinković": Stanija otkrila razlog raskida sa Asminom, pa zvala policiju
Telegraf pre 28 dana
Tokom emisije "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević podigao je Asmina Durdžića kako bi prokomentarisao situaciju sa bivšom devojkom Stanijom Dobrojević, što je ubrzo preraslo u potpuni haos i niz optužbi. - Sinoć te je Darko pitao kada bi ostao… »
"Izbacila sam ga iz stana, htela sam da zovem policiju" Isplivali šok detalji iz veze Stanije i Asmina! Starleta otkrila…
Kurir pre 28 dana
Voditelj Milan Milošević podigao je Asmina Durdžića kako bi prokomentarisao aktuelnu situaciju sa bivšom partnerkom Stanijom Dobrojević, što je ubrzo preraslo u opšti haos i niz međusobnih optužbi. Na konstataciju da bi je nasamo prvo pitao da li ju je… »
"Izbacila sam ga iz stana, htela sam da zovem policiju" Isplivali šok detalji iz odnosa Stanije i Asmina, starleta priznala…
Blic pre 28 dana
Asmin tvrdi da više ne prepoznaje Staniju i da mu je u svađama upućivala teške reči, dok ističe da ju nikada nije uvredio. Stanija ga je optužila da je izbačen iz njenog stana jer je tražio slike Maje Marinković i dodala da bi zvala policiju ako se… »
Vesti dana »
Poslanici nakon pauze nastavili raspravu o amandmanima na pravosudne zakone
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
Paunović: Nema elemenata za istragu o navodnoj simulaciji upotrebe zvučnog topa
Beta pre 5 satijoš 12 povezanih
Oleniku uručen poziv za informativni razgovor zbog sumnje na izazivanja panike o zvučnom topu
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 23 povezane
Portugalu ništa ne ide, ali jedno se izgleda zna - Ronaldo mora da bude u startnoj postavi
Nova pre 22 minutajoš 36 povezanih
Vojkan Kostić: Zastrašuju novinare, šalju poruku kako će se provesti oni koji se bave temom zvučnog oružja
Cenzolovka pre 2 satajoš 25 povezanih