Povezane vesti

"Izbacila sam ga iz stana, htela sam da zovem policiju" Isplivali šok detalji iz odnosa Stanije i Asmina, starleta priznala…

"Izbacila sam ga iz stana, htela sam da zovem policiju" Isplivali šok detalji iz odnosa Stanije i Asmina, starleta priznala…

Blic pre 1 dan
Asmin tvrdi da više ne prepoznaje Staniju i da mu je u svađama upućivala teške reči, dok ističe da ju nikada nije uvredio. Stanija ga je optužila da je izbačen iz njenog stana jer je tražio slike Maje Marinković i dodala da bi zvala policiju ako se… »
"Tražio mi je slike Maje Marinković": Stanija otkrila razlog raskida sa Asminom, pa zvala policiju

"Tražio mi je slike Maje Marinković": Stanija otkrila razlog raskida sa Asminom, pa zvala policiju

Telegraf pre 1 dan
Tokom emisije "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević podigao je Asmina Durdžića kako bi prokomentarisao situaciju sa bivšom devojkom Stanijom Dobrojević, što je ubrzo preraslo u potpuni haos i niz optužbi. - Sinoć te je Darko pitao kada bi ostao… »
"Izbacila sam ga iz stana, htela sam da zovem policiju" Isplivali šok detalji iz veze Stanije i Asmina! Starleta otkrila…

"Izbacila sam ga iz stana, htela sam da zovem policiju" Isplivali šok detalji iz veze Stanije i Asmina! Starleta otkrila…

Kurir pre 1 dan
Voditelj Milan Milošević podigao je Asmina Durdžića kako bi prokomentarisao aktuelnu situaciju sa bivšom partnerkom Stanijom Dobrojević, što je ubrzo preraslo u opšti haos i niz međusobnih optužbi. Na konstataciju da bi je nasamo prvo pitao da li ju je… »

Vesti dana »