Povezane vesti
"Adame, otišao si bez oprosta": Supruga se bolnim rečima oprostila od pevača i sina koji su poginuli
Telegraf pre 23 dana
Dirljivim rečima i porukama ispunjenim neizmernim bolom, Hristina Velkova oprostila se od svog sina Adama i supruga, poznatog operskog baritona Riste Velkova, koji su tragično izgubili živote u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici oko Skoplja… »
Supruga se bolnim rečima oprostila od pevača i sina koju su poginuli: "Zbogom, nisi sam, tata, Petar i Marko su uz tebe"
Blic pre 23 dana
Nesreća se dogodila kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u BMW u kojem su bili Riste, Adam i dvojica dečakovih drugova, Petar i Marko. Hristina je kroz javne objave podelila svoju tugu i bol, ostavljajući dirljive poruke sinu i mužu. Dirljivim… »
"Zbogom, sine moj. Nisi sam, tata, Petar i Marko su sa tobom": Potresna objava Adamove mame kida dušu
Telegraf pre 23 dana
Dirljivim rečima i porukama ispunjenim neizmernim bolom, Hristina Velkova se oprostila od svog sina Adama Velkova i svog supruga, operskog baritona Riste Velkova, koji su tragično izgubili živote u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici oko… »
Vesti dana »
Zločin u Ribnikaru: Zatvorske kazne za roditelje maloletnog K. K, odbrana najavila žalbu
BBC News pre 7 minutajoš 108 povezanih
Ministarstvo informisanja: Nadležni da preduzmu sve mere povodom napada na Verana Matića
Vreme pre 16 minutajoš 53 povezane
Policija na području Inđije zaplenila više od 100 kilograma droge, uhapšeno dvoje Beograđana
Serbian News Media pre 2 satajoš 33 povezane
Neke „pečurke“ stare i po 40 godina: Nesreća u Mladenovcu pokrenula pitanje održavanja autobuskih stajališta
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Poslanici u Skupštini o pravosudnim zakonima, slučaju Senjak, sednici o poverenju Vladi
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih