Povezane vesti

"Adame, otišao si bez oprosta": Supruga se bolnim rečima oprostila od pevača i sina koji su poginuli

"Adame, otišao si bez oprosta": Supruga se bolnim rečima oprostila od pevača i sina koji su poginuli

Telegraf pre 3 sata
Dirljivim rečima i porukama ispunjenim neizmernim bolom, Hristina Velkova oprostila se od svog sina Adama i supruga, poznatog operskog baritona Riste Velkova, koji su tragično izgubili živote u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici oko Skoplja… »
Supruga se bolnim rečima oprostila od pevača i sina koju su poginuli: "Zbogom, nisi sam, tata, Petar i Marko su uz tebe"

Supruga se bolnim rečima oprostila od pevača i sina koju su poginuli: "Zbogom, nisi sam, tata, Petar i Marko su uz tebe"

Blic pre 9 sati
Nesreća se dogodila kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u BMW u kojem su bili Riste, Adam i dvojica dečakovih drugova, Petar i Marko. Hristina je kroz javne objave podelila svoju tugu i bol, ostavljajući dirljive poruke sinu i mužu. Dirljivim… »
"Zbogom, sine moj. Nisi sam, tata, Petar i Marko su sa tobom": Potresna objava Adamove mame kida dušu

"Zbogom, sine moj. Nisi sam, tata, Petar i Marko su sa tobom": Potresna objava Adamove mame kida dušu

Telegraf pre 10 sati
Dirljivim rečima i porukama ispunjenim neizmernim bolom, Hristina Velkova se oprostila od svog sina Adama Velkova i svog supruga, operskog baritona Riste Velkova, koji su tragično izgubili živote u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici oko… »

Vesti dana »