Povezane vesti
"Oba deteta imaju dijabetes": Deki Pantelić progovorio o naslednicima, ćerka Lana izrasla u pravu lepoticu (FOTO)
Nova pre 2 dana
Poznati voditelj Dejan Pantelić već godinama je u braku sa suprugom Mionom sa kojom je dobio dvoje dece, Vukašina i Lanu. Deki uvek ističe koliko je ponosan na svoje naslednike, koji su izrasli u pametne mlade ljude. Voditelj je prošle godine podelio da… »
Deca Dejana Pantelića imaju dijabetes: Lepa Lana je otvoreno govorila o svom probelmu, a evo šta kaže voditelj
Telegraf pre 2 dana
Ćerka Dejana Pantelića, Lana, izrasla je u pravu lepoticu. Dejan Pantelić ne krije koliko je vezan za porodicu, a ćerka Lana još u detinjstvu gostovala je u njegovoj emisiji kada je otvoreno govorila o borbi sa dijabetesom. Hrabra devojčica još tada je… »
"I sin i ćerka mi imaju dijabetes": Bolna ispovest srpskog voditelja, i sam vodio najtežu bitku za zdravlje
Mondo pre 2 dana
Prošlo je 14 godina otkako je Dejan Pantelić saznao da ima karcinom krajnika, a o svojoj borbi je otvoreno govorio za medije. Usledile su godine lečenja, voditelj je često pričao o tome, izvinjavao se na promuklom glasu u emisijama, dok mu je publika… »
"Oba deteta mi imaju dijabetes" Deki Pantelić progovorio o deci, a ćerka Lana je izrasla u pravu lepoticu: Voditelj je…
Blic pre 2 dana
Oboje dece su vaspitani u duhu tradicionalnih vrednosti, uz poštenje, rad i samostalnost. Lana je prelepa i hrabra mlada žena kojoj je rano dijagnostikovan dijabetes, ali to je nije sputalo. Poznati srpski voditelj Dejan Deki Pantelić i njegova supruga… »
Vesti dana »
Rukometaši Partizana postali šampioni nakon što su Grobari povredili Hrvata, objavljeno dugo čekano saopštenje
Telegraf pre 1 danjoš 108 povezanih
Besplatna linija za pomoć ugroženima: Čačak organizovao dostavu vode najosetljivijima
Glas Zapadne Srbije pre 1 danjoš 93 povezane
Napadnuta nuklearna elektrana Bušer: Gori Iran, umesto mira nastupa armagedon
Večernje novosti pre 2 satajoš 35 povezanih
Rat u Ukrajini: Rusija obavestila OEBS da su Moskva i Zapad blizu vojnog sukoba
Euronews pre 1 danjoš 37 povezanih