Povezane vesti
„U Zvezdi mi rekli da nisam talentovan, pa sam otišao u Partizan“
Sport klub pre 16 sati
Aleksandar Atanasijević, nekadašnji reprezentativac Srbije, imao je zanimljivu priču o svojim odbojkaškim počecima. Čuveni korektor govorio je u podkastu „Priča za medalju“ koji vodi takođe proslavljeni odbojkaški as Andrija Gerić. Posebno je bio… »
"U Zvezdi mi rekli da nisam talentovan, vratio sam se u Partizan - najbolji potez u životu!" Proslavljeni sportista se setio…
Kurir pre 18 sati
Sa reprezentacijom Srbije je bio šampion Evrope dva puta, uz dve bronzane medalje, ali i srebro iz Svetske lige i brojne trofeje na klupskom nivou. Aleksandar Atanasijević je jedan od najboljih srpskih odbojkaša u 21. veku, a trenutno je član Panioniosa… »
Srbin u braku sa odbojkašicom iz Bugarske, u Zvezdi mu rekli da nije talentovan, uzor mu je Željko Obradović
Telegraf pre 18 sati
Aleksandar Atanasijević, jedan od najboljih srpskih odbojkaša u 21. veku, otvorio je dušu i pričao o svemu što možda javnost do sada nije znala. Naravno, dotakao se braka sa Bugarkom Elicom Vasilevom, ali i toga kako su mu u Crvenoj zvezdi rekli da nema… »
"U Zvezdi su mi rekli da nisam talentovan, vratio sam se u Partizan i napravio najbolji potez u životu"
B92 pre 19 sati
Proslavljeni spski odbojkaša Aleksandar Atanasijević govorio o karijeri, Partizanu, Crvenoj zvezdi, ali i teškim momentima koje je prolazio u inostranstvu. Jedan od najboljih odbojkaša Srbije u ovom veku u podkastu "Priča za medalju" kod Andrije Gerića… »
Vesti dana »
Amerika se vraća na Mesec, ovog puta da ostane: Direktor NASA Džared Ajzakman otkrio
Telegraf pre 3 satajoš 1 povezana