Povezane vesti
Ovako sada izgleda put Novaka Đokovića do titule Rolan Garosa: Ponovo Francuz, a onda Hrvat ili Brazilac...
Telegraf pre 1 dan
Sigurno da ova dnodnevna pauza odlično pada Novaku Đokoviću, pa sada samo čeka sredu i novi duel sa francuskim predstavnikom u drugom kolu Rolan Garosa. Slika se pomerila u odnosu na startu turnira, pa je najboljem svih vremena sada nešto jasnije ko ga… »
Srpkinja napada titulu na Rolan Garosu! Prošle godine igrala finale, a Aleksandra sada želi trofej
Telegraf pre 1 dan
Jedina ženska predstavnica Srbije na ovogodišnjem izdanju Rolan Garosa je ujedno i kandidat za titulu - Aleksandra Krunić je dobila žreb i put ka trofeju i zajedno sa Anom Danilinom će ponovo pokušati da se dokopa makar finala kao i prošle sezone… »
Hoće li se srpska himna ponovo čuti na Rolan Garosu?
Sportske.net pre 1 dan
U nedelju je počeo drugi grend slem turnir sezone, pariski Rolan Garos, čija istorija traje od kraja 19. veka, od 1891. godine, a status grend slem turnira ima od 1925. godine i ovog proleća se 96. put održava u tom statusu. Aktuelni šampion je Španac… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 1 satjoš 54 povezane
Na osmom spratu, a dva dana bez vode: Kako se pere veš i tušira u Čačku
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane
Između vere i idolopoklonstva: Zašto hiljade ljudi satima čeka na suncu ispred Hrama Svetog Save? (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih