Povezane vesti

Pošli na Ostrog da krste sinove, policija ih opkolila i našla beli prah: Kristijan otkrio sve detalje hapšenja u CG

Pošli na Ostrog da krste sinove, policija ih opkolila i našla beli prah: Kristijan otkrio sve detalje hapšenja u CG

Mondo pre 15 sati
Kristijan Golubović i Kristina određeni vremenski period nisu bili u dobrim odnosima, a zbog situacija u njihovoj vanbračnoj zajednici reagovala je i policija, te je Kristijan dobio zabranu prilaska. Nakon svega, pokušavaju da pronađu mirnu luku, a kruna… »
Kristijan Golubović otkrio detalje pomirenja sa Kristinom: Prošli haos zbog krštenja sinova, "Opkolila me je policija" (video)…

Kristijan Golubović otkrio detalje pomirenja sa Kristinom: Prošli haos zbog krštenja sinova, "Opkolila me je policija" (video)…

Blic pre 18 sati
Kristijan je bio pod zabranom prilaska Kristini zbog ranijih incidenata, ali su zajedno pronašli snagu da organizuju krštenje dece. Na samom krštenju tenzija je bila velika, jer su prisustvovali uz policijsku pratnju, a sve dodatno otežale nesuglasice… »
"Našli su mi kesu sa belim prahom, uhapsili su me u Crnoj Gori" Kristijan otkrio detalje pomirenja sa Kristinom, prošli kroz…

"Našli su mi kesu sa belim prahom, uhapsili su me u Crnoj Gori" Kristijan otkrio detalje pomirenja sa Kristinom, prošli kroz…

Kurir pre 17 sati
Kristijan Golubović i njegova partnerka Kristina Spalević pre samo nekoliko dana krstilu su sinove Kirila i Konstantina na Ostrogu. Oni određeni vremenski period nisu bili u dobrim odnosima, a zbog situacija u njihovoj vanbračnoj zajednici reagovala je i… »
Golubović o pomirenju sa Kristinom - otkrio da su prošli haos zbog krštenja sinova: "Opkolila me je policija"

Golubović o pomirenju sa Kristinom - otkrio da su prošli haos zbog krštenja sinova: "Opkolila me je policija"

Telegraf pre 17 sati
Kristijan Golubović i njegova partnerka Kristina Spalević krstili su svoje sinove Kirila i Konstantina u manastiru Ostrog, ali, kako tvrdi, put do tog važnog porodičnog čina bio je sve samo ne miran. Golubović ističe da su u periodu pre krštenja imali… »
Kristina Spalević se pomirila sa bivšim i krstila sinove na Ostrogu

Kristina Spalević se pomirila sa bivšim i krstila sinove na Ostrogu

Svet & Skandal pre 20 sati
Svi su pomislili da su se Kristina Spalević i Kristijan Golubović nakon raskida ponovo pomirili, ona je da više nisu zajedno, ali da su zbog dece, u dobrim odnosima. – S obzirom na to da smo Kristijan i ja negde iznivelisali odnos, da bude na normalni u… »
Hteli da ih vrate sa granice: Kristina o pomirenju sa Kristijanom, otkrila šta im se desilo pred krštenje sinova u manastiru…

Hteli da ih vrate sa granice: Kristina o pomirenju sa Kristijanom, otkrila šta im se desilo pred krštenje sinova u manastiru…

Blic pre 1 dan
Doživeli su niz nepredviđenih situacija: ispostavilo se da detetu nije važio pasoš, a uništili su i automobil na putu. Uprkos preprekama, krštenje je ipak održano na dan Svetog Kirila i Metodija, što Kristina smatra simboličnim. Iako su svi pomislili da… »
Hteli da ih vrate s granice: Kristina progovorila o pomirenju s Kristijanom, evo šta se dešavalo na putu za Ostrog

Hteli da ih vrate s granice: Kristina progovorila o pomirenju s Kristijanom, evo šta se dešavalo na putu za Ostrog

Mondo pre 1 dan
Kristina Spalević i Kristijan Golubović, objavili su pre nekoliko dana zajedničke slike sa Ostroga, zbog čega je domaća javnost zaključila da se par, nakon turbulentnog perioda i prijava policiji - pomirio. Sada je Kristina otkrila da to nije slučaj, ali… »
Hteli da ih vrate sa granice! Kristina progovorila o odnosu sa Kristijanom i drami pred krštenje sinova na Ostrogu!

Hteli da ih vrate sa granice! Kristina progovorila o odnosu sa Kristijanom i drami pred krštenje sinova na Ostrogu!

Kurir pre 1 dan
Iako su mnogi pomislili da su se Kristina Spalević i Kristijan Golubović nakon raskida ponovo pomirili, Kristina je stavila tačku na nagađanja i otkrila da njihovoj ljubavi ipak nije došlo do pomirenja. Ipak, kako je istakla, zbog dece su ostali u… »
Ništa od pomirenja: Kristina otkrila kako je došlo do zajedničkog putovanja, a evo u kakvom su odnosu

Ništa od pomirenja: Kristina otkrila kako je došlo do zajedničkog putovanja, a evo u kakvom su odnosu

Telegraf pre 1 dan
Nakon raskida i javnih prepirki, Kristijan Golubović i Kristina Spalević izgladili su odnose. Iako su mnogi mislili da su se pomirili i da su ljubavi dali drugu šansu, istina je da su ostali u dborim odnosima zbog dece. S obzirom na to da smo Kristijan i… »

Vesti dana »