Povezane vesti

Šta ako vam neko uništi automobil tokom protesta

BBC News pre 15 dana
Tokom incidenata posle masovnog antivladinog protesta u Beogradu 23. maja bilo je i oštećenja automobila - stručnjak za BBC objašnjava kakva je procedura. „Halo, policija, auto mi je udarila - policija", ovako zamišljam razgovor vlasnika parkiranog… »

Južne vesti pre 15 dana
BBC „Halo, policija, auto mi je udarila – policija“, ovako zamišljam razgovor vlasnika parkiranog automobila u ulici u centru Beogradu i dežurnog službenika, dok prijavljuje štetu na kolima. Nisam uspela da dođem do ljudi čiji je automobil, prema… »

Radio 021 pre 15 dana
Tokom incidenata posle masovnog antivladinog protesta u Beogradu 23. maja bilo je i oštećenja automobila - stručnjak za BBC objašnjava kakva je procedura. BBC „Halo, policija, auto mi je udarila - policija", ovako zamišljam razgovor vlasnika parkiranog… »

Danas pre 15 dana
„Halo, policija, auto mi je udarila – policija“, ovako zamišljam razgovor vlasnika parkiranog automobila u ulici u centru Beogradu i dežurnog službenika, dok prijavljuje štetu na kolima. Nisam uspela da dođem do ljudi čiji je automobil, prema tvrdnjama… »

NIN pre 15 dana
"Halo, policija, auto mi je udarila - policija", ovako zamišljam razgovor vlasnika parkiranog automobila u ulici u centru Beogradu i dežurnog službenika, dok prijavljuje štetu na kolima. Nisam uspela da dođem do ljudi čiji je automobil, prema tvrdnjama… »

Vesti dana »