Povezane vesti
Šta ako vam neko uništi automobil tokom protesta
BBC News pre 15 dana
Tokom incidenata posle masovnog antivladinog protesta u Beogradu 23. maja bilo je i oštećenja automobila - stručnjak za BBC objašnjava kakva je procedura. „Halo, policija, auto mi je udarila - policija", ovako zamišljam razgovor vlasnika parkiranog… »
Južne vesti pre 15 dana
BBC „Halo, policija, auto mi je udarila – policija“, ovako zamišljam razgovor vlasnika parkiranog automobila u ulici u centru Beogradu i dežurnog službenika, dok prijavljuje štetu na kolima. Nisam uspela da dođem do ljudi čiji je automobil, prema… »
Radio 021 pre 15 dana
Tokom incidenata posle masovnog antivladinog protesta u Beogradu 23. maja bilo je i oštećenja automobila - stručnjak za BBC objašnjava kakva je procedura. BBC „Halo, policija, auto mi je udarila - policija", ovako zamišljam razgovor vlasnika parkiranog… »
Danas pre 15 dana
„Halo, policija, auto mi je udarila – policija“, ovako zamišljam razgovor vlasnika parkiranog automobila u ulici u centru Beogradu i dežurnog službenika, dok prijavljuje štetu na kolima. Nisam uspela da dođem do ljudi čiji je automobil, prema tvrdnjama… »
NIN pre 15 dana
"Halo, policija, auto mi je udarila - policija", ovako zamišljam razgovor vlasnika parkiranog automobila u ulici u centru Beogradu i dežurnog službenika, dok prijavljuje štetu na kolima. Nisam uspela da dođem do ljudi čiji je automobil, prema tvrdnjama… »
Vesti dana »
Ročište u slučaju "Generalštab": Selaković se nije izjašnjavao, odbrana Vasića i Jelače negira krivicu
Euronews pre 50 minutajoš 30 povezanih
Đaci iz cele Srbije ići će obavezno na EXPO : Poseta je uvrštena u školski kalendar
Rešetka pre 1 satjoš 6 povezanih
Tramp: Iran propustio priliku, sad mora da plati cenu; Pezeškijan: Pregovorima prevazići trenutno stanje
RTS pre 1 satjoš 34 povezane