Povezane vesti
Skupština opštine Gračanica usvojila deklaraciju! Zahteva se da se uhapšeni Srbi brane sa slobode
Kurir pre 1 dan
Skupština opštine Gračanica usvojila je danas Deklaraciju povodom hapšenja odbornika SO Gračanica i direkrora obrazovnih i zdravstvenih institucija u kojoj se zahteva da se oni puste na slobodu. U dokumentu se navodi da SO Gračanica izražava duboku… »
Odbornici SO Gračanica Deklaracijom traže da se uhapšeni direktori brane sa slobode
RTS pre 1 dan
Odbornici SO Gračanica izrazili su zabrinutost povodom hapšenja odbornika, direktora obrazovnih i zdravstvenih institucija. Kako navode to doživljavaju kao nastavak političkog pritiska i institucionalne represije nad srpskim narodom i predstavnicima… »
SO Gračanica usvojila Deklaraciju kojom se traži da se uhapšeni Srbi brane sa slobode
Euronews pre 1 dan
Skupština opštine Gračanica usvojila je danas Deklaraciju povodom hapšenja odbornika SO Gračanica i direkrora obrazovnih i zdravstvenih institucija u kojoj se zahteva da se oni puste na slobodu. U dokumentu se navodi da SO Gračanica izražava duboku… »
Skupština opštine Gračanica usvojila Deklaraciju kojom se traži da se uhapšeni Srbi brane sa slobode
RTV pre 1 dan
GRAČANICA - Skupština opštine Gračanica usvojila je danas Deklaraciju povodom hapšenja odbornika SO Gračanica i direkrora obrazovnih i zdravstvenih institucija u kojoj se zahteva da se oni puste na slobodu. U dokumentu se navodi da SO Gračanica izražava… »
Vesti dana »
"Nadam se da više neću igrati protiv francuskog igrača do kraja turnira", Novak iskreno: Iskustvo pomaže, ali ne suviše
Kurir pre 51 minutajoš 35 povezanih
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 1 satjoš 54 povezane
Na osmom spratu, a dva dana bez vode: Kako se pere veš i tušira u Čačku
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Radio sto plus pre 3 satajoš 22 povezane
Između vere i idolopoklonstva: Zašto hiljade ljudi satima čeka na suncu ispred Hrama Svetog Save? (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih