Povezane vesti
Sud vratio dr Zdravkovića na rukovodeću poziciju u UKC Kragujevac
Glas Šumadije pre 23 dana
Sud je vratio prof. dr Vladimira Zdravkovića na rukovodeću poziciju u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu, nakon što je sa iste smenjen zbog javne podrške studentima u blokadi. Zdravković je za N1 izjavio da oseća veliko zadovoljstvo zbog… »
Sud vratio dr Zdravkovića na rukovodeću poziciju u UKC Kragujevac
Ritam grada Kg pre 23 dana
Sud je vratio prof. dr Vladimira Zdravkovića na rukovodeću poziciju u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu, nakon što je sa iste smenjen zbog javne podrške studentima u blokadi. Zdravković je za N1 izjavio da oseća veliko zadovoljstvo zbog… »
Sud vratio dr Zdravkovića na rukovodeću poziciju u UKC Kragujevac: Mali korak za studentski protest, ali veliki za mene
N1 Info pre 23 dana
Vesti dana »
"Ja mislim drugačije": Selektor Češke se ne slaže sa rivalom, razljutila ga odluka sudije koja je sve promenila
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih
Horor povreda sledila celu planetu! Scene strave i užasa na Mundijalu: Jeziv start i prelom noge za suze na stadionu! Snimak nije za one sa slabim stomakom!
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih
Vraćaju se tropske temperature: Sremsku Mitrovicu očekuje sunčano i veoma toplo vreme do kraja juna
Ozon pre 14 minutajoš 5 povezanih
Meksiko prošlo grupu na Svetskom prvenstvu, Kanada deklasirala Katar
Radio 021 pre 4 minutajoš 6 povezanih