Povezane vesti
“Mi-snaga naroda” napravio odbor u Leskovcu
Jug press 26.05.2026
LESKOVAC U prostorijama Pokreta „Mi – Snaga Naroda“ Branislav Nestorović u Leskovcu, održana je izborna skupština Gradskog odbora stranke. Na skupštini je jednoglasno za predsednika Gradskog odbora Pokreta „Mi – Snaga Naroda“ Leskovac izabran Nenad… »
I u Leskovcu osnovan GRO Pokret Mi snaga naroda
Jugmedia 26.05.2026
Pokret Mi snaga naroda dr. Branislav Nestorović osnovao je danas Gradski Leskovac, sa predsednikom Nenadom Ilićem na čelu, saopšteno je. Leskovačko rukovodstvo izabrano je na izbornoj Skupstini gradskog odbora stranke. Za koordinatora Pokreta Mi snaga… »
Nenad Ilić izabran za predsednika leskovačkog odbora Pokreta „Mi snaga naroda“
Rešetka 26.05.2026
U prostorijama stranke Pokret Mi snaga naroda dr Branislav Nestorović u Leskovcu juče je održana izborna skupština Gradskog odbora, na kojoj je za predsednika Gradskog odbora izabran Nenad Ilić iz Leskovca. Na istoj sednici izabran je i koordinator… »
Vesti dana »
U Deliblatskoj peščari stabilnije, jak vetar i gust dim otežavaju gašenje na Stolovima
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih
Prognoza za ponedeljak, 24. avgust: Danas sunčano i toplo, temperatura do 36 stepeni
Beta pre 51 minutajoš 35 povezanih
Skupština danas počinje raspravu o rebalansu budžeta i još 58 drugih tačaka dnevnog reda
Serbian News Media pre 35 minutajoš 14 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj, kamioni na Batrovcima čekaju tri sata
N1 Info pre 2 satajoš 14 povezanih
Oglasio se Demba Sek: "Velika laž je da sam ja problem Partizana"
Mondo pre 6 minutajoš 17 povezanih