Povezane vesti

Pevačica za 365 dana uzela 92 miliona: Važi za najbogatiju na Balkanu, a pre 3 godine pevala na svadbama

Pevačica za 365 dana uzela 92 miliona: Važi za najbogatiju na Balkanu, a pre 3 godine pevala na svadbama

Mondo pre 16 sati
Pevačica Maja Šuput (46), jedna od najbogatijih pevačica sa balkanske scene, nedavno je otvoreno govorila o svojim ličnim i poslovnim odlukama, a posebno se osvrnula na temu nastupa i cena na svadbenim veseljima, o kojima inače retko priča u javnosti… »
Za 365 dana uzela 92 miliona! Ona važi za jednu od najbogatijih pevačica sa Balkana: pevala na svadbama pa prestala...

Za 365 dana uzela 92 miliona! Ona važi za jednu od najbogatijih pevačica sa Balkana: pevala na svadbama pa prestala...

Kurir pre 19 sati
Pevačica Maja Šuput (46), jedna od najbogatijih pevačica sa balkanske scene nedavno je otvoreno govorila o svojim ličnim i poslovnim odlukama, a posebno se osvrnula na temu nastupa i cena na svadbenim veseljima, o kojima inače retko priča u javnosti. Pre… »
Ona je jedna od najbogatijih pevačica sa Balkana, pevala na svadbama pa prestala: za 365 dana uzela 92 miliona

Ona je jedna od najbogatijih pevačica sa Balkana, pevala na svadbama pa prestala: za 365 dana uzela 92 miliona

Telegraf pre 19 sati
Pevačica Maja Šuput (46), jedna od najbogatijih pevačica sa balkanske scene nedavno je otvoreno govorila o svojim ličnim i poslovnim odlukama, a posebno se osvrnula na temu nastupa i cena na svadbenim veseljima, o kojima inače retko priča u javnosti. Pre… »
"Pukla sam i rekla da je dosta" Pevačica presekla, radila je to 25 godina, sad više ne želi: Mnoge ostavila bez teksta zbog…

"Pukla sam i rekla da je dosta" Pevačica presekla, radila je to 25 godina, sad više ne želi: Mnoge ostavila bez teksta zbog…

Kurir pre 20 sati
Pevačica Maja Šuput nedavno je otvoreno govorila o svojim ličnim i poslovnim odlukama, a posebno se osvrnula na temu nastupa i cena na svadbenim veseljima, o kojima inače retko priča u javnosti. Pre tačno tri godine, pevačica je donela iznenađujuću… »
"Rekla sam - dosta je bilo, radila sam to 25 godina! Povukla sam crtu": Pevačica (46) šokirala odlukom koju je donela

"Rekla sam - dosta je bilo, radila sam to 25 godina! Povukla sam crtu": Pevačica (46) šokirala odlukom koju je donela

Blic pre 21 sat
Navela je da su nagađanja o cenama njenih nastupa uvek preniska, ali da više ne peva na takvim događajima. Posle 25 godina intenzivnog rada, odlučila je da uživa na svadbama samo kao gost. Pevačica Maja Šuput (46) nedavno je otvoreno govorila o svojim… »

Vesti dana »