Povezane vesti
Pevačica za 365 dana uzela 92 miliona: Važi za najbogatiju na Balkanu, a pre 3 godine pevala na svadbama
Mondo pre 16 sati
Pevačica Maja Šuput (46), jedna od najbogatijih pevačica sa balkanske scene, nedavno je otvoreno govorila o svojim ličnim i poslovnim odlukama, a posebno se osvrnula na temu nastupa i cena na svadbenim veseljima, o kojima inače retko priča u javnosti… »
Za 365 dana uzela 92 miliona! Ona važi za jednu od najbogatijih pevačica sa Balkana: pevala na svadbama pa prestala...
Kurir pre 19 sati
Pevačica Maja Šuput (46), jedna od najbogatijih pevačica sa balkanske scene nedavno je otvoreno govorila o svojim ličnim i poslovnim odlukama, a posebno se osvrnula na temu nastupa i cena na svadbenim veseljima, o kojima inače retko priča u javnosti. Pre… »
Ona je jedna od najbogatijih pevačica sa Balkana, pevala na svadbama pa prestala: za 365 dana uzela 92 miliona
Telegraf pre 19 sati
Pevačica Maja Šuput (46), jedna od najbogatijih pevačica sa balkanske scene nedavno je otvoreno govorila o svojim ličnim i poslovnim odlukama, a posebno se osvrnula na temu nastupa i cena na svadbenim veseljima, o kojima inače retko priča u javnosti. Pre… »
"Pukla sam i rekla da je dosta" Pevačica presekla, radila je to 25 godina, sad više ne želi: Mnoge ostavila bez teksta zbog…
Kurir pre 20 sati
Pevačica Maja Šuput nedavno je otvoreno govorila o svojim ličnim i poslovnim odlukama, a posebno se osvrnula na temu nastupa i cena na svadbenim veseljima, o kojima inače retko priča u javnosti. Pre tačno tri godine, pevačica je donela iznenađujuću… »
"Rekla sam - dosta je bilo, radila sam to 25 godina! Povukla sam crtu": Pevačica (46) šokirala odlukom koju je donela
Blic pre 21 sat
Navela je da su nagađanja o cenama njenih nastupa uvek preniska, ali da više ne peva na takvim događajima. Posle 25 godina intenzivnog rada, odlučila je da uživa na svadbama samo kao gost. Pevačica Maja Šuput (46) nedavno je otvoreno govorila o svojim… »
Vesti dana »
Novi kvar na vodosistemu “Rzav“ svega nekoliko sati nakon popravke, curi voda iz cevi
N1 Info pre 5 minutajoš 35 povezanih
Danas tropski toplo, temperatura do 34 stepena, a evo kakve nas vremenske prilike očekuju narednih dana
Dnevnik pre 3 satajoš 18 povezanih
Novi udari dronova i raketa iznad Ukrajine i Rusije - više povređenih u Taganrogu, eksplozije u Černigovu
RTS pre 15 minutajoš 12 povezanih