Povezane vesti

Politička scena u Srbiji pred promjenama

Politička scena u Srbiji pred promjenama

WDR pre 18 sati
Nenad Kreizer, Boris Rabrenović, Aleksandar Timofejev Najnoviji studentski protest u Beogradu je pokazao da se pokret koji je krenuo kao protest protiv korupcije i nedostatka pravne države u međuvremenu pretvorio u ozbiljan politički faktor. Nenad… »
Prostor koji se aktivira u svakoj kriznoj situaciji: Kakva je danas uloga kampa u Pionirskom parku?

Prostor koji se aktivira u svakoj kriznoj situaciji: Kakva je danas uloga kampa u Pionirskom parku?

Insajder pre 19 sati
Studentski skup održan 23. maja na Slaviji ponovo je pokazao da kamp u Pionirskom parku za vlast nije samo ostatak ranijih kontraskupova, već prostor koji se aktivira u svakoj većoj kriznoj situaciji. Dok su se studenti i građani okupljali na Slaviji, u… »
Piše Bratislav Marković: Nema ideologije sa Vučićem na vlasti

Piše Bratislav Marković: Nema ideologije sa Vučićem na vlasti

Nova pre 1 dan
U momentu pisanja ovog teksta žurim kod tašte na ručak pa na studentski protest na “Slaviju”. Mator sam ja čovek, iz čega proizilazi mnogo činjenica a dve želim da vam saopštim ovom prilikom. Sve više me mrzi da idem na proteste, a od dugog stajanja me… »
Politički analitičar Dobrosavljević o protestu na Slaviji: Studentska pobuna prerasla u još nedovoljno artikulisan pokret…

Politički analitičar Dobrosavljević o protestu na Slaviji: Studentska pobuna prerasla u još nedovoljno artikulisan pokret…

Insajder pre 1 dan
Protest održan 23. maja na beogradskom trgu Slavija nije prekretnica, već deo kontinuiteta političkog procesa koji traje od Vidovdana prošle godine, ocenjuje politički analitičar Vladimir Dobrosavljević za Marker. On smatra da su studentski protesti… »

Vesti dana »