Повезане вести
Политичка сцена у Србији пред промјенама
ВДР пре 23 дана
Ненад Креизер, Борис Рабреновић, Александар Тимофејев Најновији студентски протест у Београду је показао да се покрет који је кренуо као протест против корупције и недостатка правне државе у међувремену претворио у озбиљан… »
Простор који се активира у свакој кризној ситуацији: Каква је данас улога кампа у Пионирском парку?
Инсајдер пре 23 дана
Студентски скуп одржан 23. маја на Славији поново је показао да камп у Пионирском парку за власт није само остатак ранијих контраскупова, већ простор који се активира у свакој већој кризној ситуацији. Док су се студенти и грађани… »
Пише Братислав Марковић: Нема идеологије са Вучићем на власти
Нова пре 23 дана
У моменту писања овог текста журим код таште на ручак па на студентски протест на “Славију”. Матор сам ја човек, из чега произилази много чињеница а две желим да вам саопштим овом приликом. Све више ме мрзи да идем на протесте… »
Политички аналитичар Добросављевић о протесту на Славији: Студентска побуна прерасла у још недовољно артикулисан покрет…
Инсајдер пре 23 дана
Протест одржан 23. маја на београдском тргу Славија није прекретница, већ део континуитета политичког процеса који траје од Видовдана прошле године, оцењује политички аналитичар Владимир Добросављевић за Маркер. Он сматра да су… »
Вести дана »
Хет-трик Дејвида су лоше вести за Босну и Херцеговину: Канада демонстрирала силу, Катар покупио два искључења, а утисак покварила само повреда Конеа ВИДЕО
Нова пре 49 минутајош 6 повезаних
Жесток сукоб званичника израела и ЕУ: Ударили на Кају Калас, прекидају сваки контакт са њом - Ево шта је разлог
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Крај карантина: Сви путници са крузера на којем се проширио хантавирус могу да се врате кући
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана