Povezane vesti
Bivši dečko Milice Todorović krstio sina u najvećoj svetinji u Srbiji! On se godinama ne pojavljuje u javnosti, a evo šta je…
Kurir pre 1 dan
Pevač Nenad Jovanović i njegova supruga Dragana krstili su juče svog sina. Ovaj poseban i veoma emotivan trenutak za njihovu porodicu upriličen manastiru Tumane. Ceremonija je obavljena u strogoj tajnosti, daleko od očiju javnosti, a prisustvovali su… »
Bivši Milice Todorović krstio sina: Godinama se ne pojavljuje u javnosti, a evo šta je pričao za pevačicu
Mondo pre 1 dan
Pevač Nenad Jovanović i njegova supruga Dragana krstili su juče svog sina. Ovaj poseban i veoma emotivan trenutak za njihovu porodicu upriličen manastiru Tumane. Ceremonija je obavljena u strogoj tajnosti, daleko od očiju javnosti, a prisustvovali su… »
Bivši dečko Milice Todorović krstio sina u najvećoj svetinji u Srbiji: sve održano u tajnosti, on se godinama ne pojavljuje u…
Blic pre 1 dan
Ceremonija je bila intimna, uz prisustvo samo kumova i najbliže porodice, daleko od očiju javnosti. Izbor manastira Tumane bio je simboličan jer se tamo nalaze mošti Svetog Jakova, po kojem dečak nosi ime. Pevač Nenad Jovanović i njegova supruga Dragana… »
Bivši dečko Milice Todorović krstio dete u tajnosti u najvećoj svetinji u Srbiji: Godinama se ne pojavljuje
Telegraf pre 1 dan
Pevač Nenad Jovanović, učesnik druge sezone Zvezda Granda i njegova supruga Dragana juče su upriličili poseban i emotivan trenutak za svoju porodicu - krštenje sina Jakova u Manastiru Tumane. Svečani čin obavljen je u krugu najbližih članova porodice i… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 44 minutajoš 52 povezane
Uklonjen kvar na sistemu “Rzav“, čekaju se rezultati analize ispravnosti
Danas pre 12 satijoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 2 satajoš 22 povezane