Povezane vesti
Održana hitna sednica! Pokrajinska vlada izdvojila 44,2 mln dinara za sanaciju požara u Bačkoj Palanci. Gorela gradska…
Dnevnik pre 1 dan
BAČKA PALANKA: Pokrajinska vlada izdvojila je danas 44,2 miliona dinara za radove na hitnoj sanaciji požara na gradskoj deponiji u Bačkoj Palanci. Opštinski Štab za vanredne situacije proglasio je juče vanrednu situaciju na delu teritorije opštine koji… »
Pokrajinska vlada izdvojila 44,2 miliona dinara za sanaciju požara u Bačkoj Palanci
RTV pre 1 dan
BAČKA PALANKA - Pokrajinska vlada izdvojila je danas 44,2 miliona dinara za radove na hitnoj sanaciji požara na gradskoj deponiji u Bačkoj Palanci. Opštinski Štab za vanredne situacije proglasio je juče vanrednu situaciju na delu teritorije opštine koji… »
Pokrajina obezbedila 44,2 miliona dinara za sanaciju požara na deponiji u Bačkoj Palanci
Radio 021 pre 1 dan
Pokrajinska vlada obezbedila je 44,2 miliona dinara za hitnu sanaciju požara na gradskoj deponiji u Bačkoj Palanci, saopšteno je danas. Opštinski Štab za vanredne situacije juče je proglasio vanrednu situaciju na delu teritorije opštine koji obuhvata… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 1 satjoš 52 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Tramp zapretio Omanu "dizanjem u vazduh" zbog izveštaja o sporazumu sa Iranom
Insajder pre 28 minutajoš 21 povezana