Повезане вести

Гутереш забринут због најаве руских напада на Кијев

Гутереш забринут због најаве руских напада на Кијев

Н1 Инфо 26.05.2026
Генерални секретар УН Антонио Гутереш је данас рекао да је дубоко забринут због руске најаве напада на украјинске "фирме војно-индустријског комплекса" и "центре одлучивања" у Кијеву. Гутереш је ово изјавио у Савету безбедности… »
УН упозориле на нову ескалацију: Гутереш забринут због руских планова за нападе на Кијев

УН упозориле на нову ескалацију: Гутереш забринут због руских планова за нападе на Кијев

Вечерње новости 26.05.2026
ГЕНЕРАЛНИ секретар Уједињених нација Антонио Гутереш изјавио је данас на заседању Савета безбедности Уједињених нација (СБУН) да је "дубоко забринут" због најаве Русије да планира да изведе нападе на украјинска предузећа… »
Гутереш: Дубоко сам забринут због руске најаве нових напада на циљеве у Кијеву

Инсајдер 26.05.2026
Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш изјавио је данас на заседању Савета безбедности Уједињених нација (СБУН) да је "дубоко забринут" због најаве Русије да планира да изведе нападе на украјинска предузећа… »
Генерални секретар УН: Дубоко сам забринут због руске најаве нових напада на циљеве у Кијеву

Генерални секретар УН: Дубоко сам забринут због руске најаве нових напада на циљеве у Кијеву

Курир 26.05.2026
Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш изјавио је данас на заседању Савета безбедности Уједињених нација (СБУН) да је "дубоко забринут" због најаве Русије да планира да изведе нападе на украјинска предузећа… »
Савет безбедности УН састаје се на захтев Украјине због руских напада на Кијев

Савет безбедности УН састаје се на захтев Украјине због руских напада на Кијев

Инсајдер 26.05.2026
Савет безбедности УН састаће се у четвртак, на захтев Украјине, како би разговарао о ескалацији руских напада на украјинске цивиле. Украјинска делегација је упутила одговарајући захтев сталном представнику Кине, Фу Цунгу, чија… »
Гутертеш забринут због најаве руских напада на Кијев

Бета 26.05.2026
Генерални секретар УН Антонио Гутереш је данас рекао да је дубоко забринут због руске најаве напада на украјинске "фирме војно-индустријског комплекса" и "центре одлучивања" у Кијеву. Гутереш је ово изјавио у Савету безбедности… »

Сербиан Невс Медиа 26.05.2026
Генерални секретар УН Антонио Гутереш је данас рекао да је дубоко забринут због руске најаве напада на украјинске „фирме војно-индустријског комплекса“ и „центре одлучивања“ у Кијеву. Гутереш је ово изјавио у Савету безбедности… »

Радио сто плус 26.05.2026
Гутереш је ово изјавио у Савету безбедности УН пошто је Москва јуче објавила да намерава да изведе такве нападе, дан после једног од најтежих бомбардовања Кијева од почекта руско-украјинског рата, преноси агенција Ројтерс… »

Право у центар 26.05.2026
Генерални секретар УН Антонио Гутереш је данас рекао да је дубоко забринут због руске најаве напада на украјинске „фирме војно-индустријског комплекса“ и „центре одлучивања“ у Кијеву. Гутереш је ово изјавио у Савету безбедности… »

Политика 26.05.2026
Русија планира да изведе нападе на украјинска предузећа наменске индустрије. ЊУЈОРК - Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш изјавио је данас на заседању Савета безбедности Уједињених нација (СБУН) да је „дубоко… »
Украјина захтева седницу СБ УН: Страх од нових удара на Кијев, не због убиства деце у Старобељску

Украјина захтева седницу СБ УН: Страх од нових удара на Кијев, не због убиства деце у Старобељску

Вечерње новости 26.05.2026
САВЕТ безбедности УН састаће се у четвртак, на захтев Украјине, како би разговарао о ескалацији руских напада на украјинске цивиле. Александер Схцхербак/Зума Пресс/Профимедиа, АА/АБАЦА/Абаца Пресс, ИУРИИ ДИАЦХИСХИН/АФП/Профимедиа… »

Вести дана »