Povezane vesti
Vojvodina pravi evropski trening-centar: Počeli veliki radovi u "Vujadinu Boškovu"
Mondo pre 22 sata
Fudbalski klub Vojvodina počeo je velike rade u Fudbalskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku. U toku su radovi na oba trenažna terena u domu vicešampiona Srbije - u terenu "Broj 1" sprovode se radovi na postavljanju nove drenaže, modernog zalivnog… »
Voša misli budućnost, FC "Vujadin Boškov" po najvećim standardima
Sportske.net pre 1 dan
Voša radi punom parom i preko leta! Fudbalski klub Vojvodina nastavlja sa ulaganjem u infrastrukturni razvoj Fudbalskog centra „Vujadin Boškov“ u Veterniku, sa jasnim ciljem – obezbeđivanja vrhunskih uslova za rad prvog tima, omladinske škole i svih… »
(Foto) FC „Vujadin Boškov“ u novom ruhu: Obimni radovi - nova drenaža, prirodna trava, najsavremenija teretana...
Dnevnik pre 1 dan
Fudbalski klub Vojvodina nastavlja sa ulaganjem u infrastrukturni razvoj Fudbalskog centra „Vujadin Boškov“ u Veterniku, sa jasnim ciljem – obezbeđivanja vrhunskih uslova za rad prvog tima, omladinske škole i svih generacija kluba. Trenutno su u toku… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 44 minutajoš 52 povezane
Uklonjen kvar na sistemu “Rzav“, čekaju se rezultati analize ispravnosti
Danas pre 12 satijoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Radio sto plus pre 2 satajoš 22 povezane
Građani u nepreglednoj koloni čekaju da se poklone Časnom pojasu Presvete Bogorodice
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih