Povezane vesti

(Foto) Naša glumica objavila sliku tik pred porođaj Pokazala stomak u zelenoj haljini: "Da, to sam ja"

(Foto) Naša glumica objavila sliku tik pred porođaj Pokazala stomak u zelenoj haljini: "Da, to sam ja"

Blic pre 14 sati
Vanja je na premijeri predstave 'Kralj Ibi' sa osmehom pozirala medijima, ali nije želela da komentariše trudnoću. Par već ima sina Jakšu, rođenog u avgustu 2024. godine. Poznata glumica Vanja Nenadić i njen partner, glumac Marko Todorović, očekuju svoje… »
Glumica broji sitno do porođaja: Vanja Nenadić objavila fotografiju pa poručila "Još dve nedelje..."

Glumica broji sitno do porođaja: Vanja Nenadić objavila fotografiju pa poručila "Još dve nedelje..."

Kurir pre 14 sati
U domu glumačkog para Vanje Nenadića i partnera Marka Todorovića uskoro stiže prinova, a par očekuje drugo dete. Glumica je pozirala u zelenoj haljini, nežno držeći stomak, a kratkom porukom otkrila je da odbrojava poslednje dane trudnoće. "Da, to sam ja… »
Broji sitno do porođaja! Naša glumica pokazala trudnički stomak i otkrila kada stiže beba: "Da, to sam ja"

Broji sitno do porođaja! Naša glumica pokazala trudnički stomak i otkrila kada stiže beba: "Da, to sam ja"

Telegraf pre 14 sati
U domu glumice Vanje Nenadića i partnera Marka Todorovića uskoro stiže prinova, a par očekuje drugo dete. Vest o prinovi dospela je u javnost nakon što se Vanja pojavila na jednom događaju sa vidno trudničkim stomakom, a sada je sa pratiocima na… »

Vesti dana »