Povezane vesti

"Bila sam odbačena i maltretirana, a danas bi da se druže sa mnom", Zorana otvoreno o vršnjačkom nasilju

"Bila sam odbačena i maltretirana, a danas bi da se druže sa mnom", Zorana otvoreno o vršnjačkom nasilju

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Zorana Mićanović nedavno je otvoreno govorila o teškom periodu iz detinjstva i vršnjačkom nasilju koje je trpela tokom školovanja. Gostujući večeras u emisiji "Amidži šou", Zorana je otkrila da su je druga deca odbacivala kada je iz sela došla u… »
"Bila sam dete sa sela, maltretirali su me" Pevačica godinama trpela nasilje: "Za neke stvari nema mesta praštanju"

"Bila sam dete sa sela, maltretirali su me" Pevačica godinama trpela nasilje: "Za neke stvari nema mesta praštanju"

Blic pre 20 sati
Danas joj se mnogi izvinjavaju i žele da se druže sa njom, ali ona smatra da za sve nije moguće oprostiti. Zorana je odrastala bez majke, imala je težak odnos sa njom, a najveću podršku joj pruža otac. Pevačica Zorana Mićanović otvoreno je govorila o… »
"Maltretirali su me, a sada hoće da se druže sa mnom..." Zorana Mićanović otvorila dušu o nasilju koje je trpela, pa priznala…

"Maltretirali su me, a sada hoće da se druže sa mnom..." Zorana Mićanović otvorila dušu o nasilju koje je trpela, pa priznala…

Kurir pre 20 sati
Pevačica Zorana Mićanović nedavno je otvoreno govorila o teškom periodu kroz koji je prošla tokom školovanja, kada je, kako je priznala, bila žrtva vršnjačkog nasilja. Gostujući u emisiji " Amidži šou", Zorana je o toj temi ponovo govorila iskreno i bez… »

Vesti dana »