Povezane vesti
"Bila sam odbačena i maltretirana, a danas bi da se druže sa mnom", Zorana otvoreno o vršnjačkom nasilju
Telegraf pre 25 dana
Pevačica Zorana Mićanović nedavno je otvoreno govorila o teškom periodu iz detinjstva i vršnjačkom nasilju koje je trpela tokom školovanja. Gostujući večeras u emisiji "Amidži šou", Zorana je otkrila da su je druga deca odbacivala kada je iz sela došla u… »
"Bila sam dete sa sela, maltretirali su me" Pevačica godinama trpela nasilje: "Za neke stvari nema mesta praštanju"
Blic pre 24 dana
Danas joj se mnogi izvinjavaju i žele da se druže sa njom, ali ona smatra da za sve nije moguće oprostiti. Zorana je odrastala bez majke, imala je težak odnos sa njom, a najveću podršku joj pruža otac. Pevačica Zorana Mićanović otvoreno je govorila o… »
"Maltretirali su me, a sada hoće da se druže sa mnom..." Zorana Mićanović otvorila dušu o nasilju koje je trpela, pa priznala…
Kurir pre 24 dana
Pevačica Zorana Mićanović nedavno je otvoreno govorila o teškom periodu kroz koji je prošla tokom školovanja, kada je, kako je priznala, bila žrtva vršnjačkog nasilja. Gostujući u emisiji " Amidži šou", Zorana je o toj temi ponovo govorila iskreno i bez… »
Vesti dana »
AMSS: Raspust je i biće gužvi, automobili na granici u Preševu čekaju oko sat
Serbian News Media pre 29 minutajoš 11 povezanih
Jedva je živu glavu izvukao! Hit scene sa Svetskog prvenstva, nosač zastave se jedva spasao (video)
Večernje novosti pre 19 minutajoš 75 povezanih