Povezane vesti
"Bila sam odbačena i maltretirana, a danas bi da se druže sa mnom", Zorana otvoreno o vršnjačkom nasilju
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Zorana Mićanović nedavno je otvoreno govorila o teškom periodu iz detinjstva i vršnjačkom nasilju koje je trpela tokom školovanja. Gostujući večeras u emisiji "Amidži šou", Zorana je otkrila da su je druga deca odbacivala kada je iz sela došla u… »
"Bila sam dete sa sela, maltretirali su me" Pevačica godinama trpela nasilje: "Za neke stvari nema mesta praštanju"
Blic pre 20 sati
Danas joj se mnogi izvinjavaju i žele da se druže sa njom, ali ona smatra da za sve nije moguće oprostiti. Zorana je odrastala bez majke, imala je težak odnos sa njom, a najveću podršku joj pruža otac. Pevačica Zorana Mićanović otvoreno je govorila o… »
"Maltretirali su me, a sada hoće da se druže sa mnom..." Zorana Mićanović otvorila dušu o nasilju koje je trpela, pa priznala…
Kurir pre 20 sati
Pevačica Zorana Mićanović nedavno je otvoreno govorila o teškom periodu kroz koji je prošla tokom školovanja, kada je, kako je priznala, bila žrtva vršnjačkog nasilja. Gostujući u emisiji " Amidži šou", Zorana je o toj temi ponovo govorila iskreno i bez… »
Vesti dana »
"Nisam iznenađena što to pitanje dolazi od vas": Ribakina odbrusila Amerikancu nakon najvećeg šoka Rolan Garosa, otkrila zašto je trener napustio usred meča
Nova pre 39 minutajoš 52 povezane
Problem ipak nije rešen Novi kvar na "Rzavu", sistem gubi 70 litara vode u sekundi. Domaćinstva, zasad, dobijaju tehničku vodu.
Dnevnik pre 1 satjoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Patrijarh Porfirije uputio čestitku svim muslimanima povodom Kurban-bajrama
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
(Foto) Supruga Nikole Rokvića sa ćerkom u Hramu Svetog Save „Imali smo čast da celivamo jednu od najvećih svetinja hrišćanstva“
Dnevnik pre 19 minutajoš 18 povezanih