Повезане вести

"Добио сам један задатак - нисам успео" Јакировић обећао опстанак, а увео екипу у Премијер лигу: Његов говор постао је хит на…

"Добио сам један задатак - нисам успео" Јакировић обећао опстанак, а увео екипу у Премијер лигу: Његов говор постао је хит на…

Курир 27.05.2026
Сергеј Јакировић постао је апсолутни херој навијача Хала након што је "Тигрове" после девет година вратио у Премијер лигу! Бивши тренер загребачког Динама је на великом слављу одржао говор који је моментално постао хит на… »
Бивши тренер Динама увео Хал у Премијер лигу, није испунио обећање, због тога навијачи пали у транс

Бивши тренер Динама увео Хал у Премијер лигу, није испунио обећање, због тога навијачи пали у транс

Телеграф 27.05.2026
Хал Сити памтиће сезону 2025/26 као једну од најлепших у историји клуба. "Тигрови" су се након плејофа у Чемпионшипу вратили у Премијер лигу после девет година победом против Мидлзбороа у "најскупљој утакмици на свету". Уследило… »
(ВИДЕО) Јакировића понела маса: "Дошао сам да сачувам Хал у Чемпионшипу, нисам успео"

(ВИДЕО) Јакировића понела маса: "Дошао сам да сачувам Хал у Чемпионшипу, нисам успео"

Спортске.нет 27.05.2026
Мало ко је давао шансе Халу да ће се после девет година вратити у најјачи ранг енглеског фудбала, али су за викенд победом против Мидлсброа разуверили све, изборивши пласман у Премијер лигу у драматичној завршници на "Вемблију"… »

Вести дана »