Povezane vesti
Modrić završava karijeru: Otkriveno i kada će Hrvat reći da je kraj
Nova pre 12 sati
Kapiten hrvatske reprezentacije Luka Modrić doneo je konačnu odluku da u svojoj 40. godini stavi tačku na nestvarnu fudbalsku karijeru. Kako prenosi poznati italijanski insajder Nikolo Šira, legendarni vezista će se zvanično penzionisati odmah nakon… »
Hrvatska u šoku! Evo šta je Luka Modrić uradio pred početak Svetskog prvenstva
Večernje novosti pre 12 sati
RAZOČARAVAJUĆE vesti stižu iz Hrvatske! FOTO: Tanjug/Spada/LaPresse via AP Luka Modrić se neće vraćati na teren nakon Svetskog prvenstva. Makar tako javlja poznati italijanski novinar Nikolo Skira koji je objavio da će iskusni hrvatski fudbaler objaviti… »
Luka Modrić rekao da je kraj: Na Mundijalu će završiti sa fudbalom
Mondo pre 13 sati
Luka Modrić se neće vraćati na teren nakon Svetskog prvenstva. Makar tako javlja poznati italijanski novinar Nikolo Skira koji je objavio da će iskusni hrvatski fudbaler objaviti da se penzioniše nakon Svetskog prvenstva u SAD, Meksiku i Kanadi. Modrić… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 1 satjoš 54 povezane
Uskoro nove cisterne sa vodom, još se ne zna da li će ponovo biti isključena voda
Ozon press pre 3 satajoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 3 satajoš 22 povezane
(Foto) Supruga Nikole Rokvića sa ćerkom u Hramu Svetog Save „Imali smo čast da celivamo jednu od najvećih svetinja hrišćanstva“
Dnevnik pre 1 satjoš 20 povezanih