Povezane vesti
'Svetlela sam kao Ajfelov toranj noću': Osaka u zlatnoj opremi na Rolan Garosu
BBC News 27.05.2026
Japanska teniserka Naomi Osaka nastavila je tradiciju zapanjujućih izgleda na grend slemovima. Novi grend slem i novi modni izlet japanske teniserke Naomi Osake. Japanka je nastavila tradiciju nošenja, blago rečeno, neobične odeće na velikim turnirima… »
‘Svetlela sam kao Ajfelov toranj noću’: Osaka u zlatnoj opremi na Rolan Garosu
Danas 27.05.2026
Novi grend slem i novi modni izlet japanske teniserke Naomi Osake. Japanka je nastavila tradiciju nošenja, blago rečeno, neobične odeće na velikim turnirima. Na Otvorenom prvenstvu Francuske ili Rolan Garosu, bila je u odeći koja je blistala poput… »
NIN 27.05.2026
Novi grend slem i novi modni izlet japanske teniserke Naomi Osake. Japanka je nastavila tradiciju nošenja, blago rečeno, neobične odeće na velikim turnirima. Na Otvorenom prvenstvu Francuske ili Rolan Garosu, bila je u odeći koja je blistala poput… »
Radio 021 27.05.2026
Japanska teniserka Naomi Osaka nastavila je tradiciju zapanjujućih izgleda na grend slemovima. Getty Images Na teren je izašla u potpuno crnoj haljini, a ispod nje je bila zlatna teniska oprema Novi grend slem i novi modni izlet japanske teniserke Naomi… »
‘Svetlela sam kao Ajfelov toranj noću’: Osaka u zlatnoj opremi na Rolan Garosu
Južne vesti 27.05.2026
Getty Images Na teren je izašla u potpuno crnoj haljini, a ispod nje je bila zlatna teniska oprema Novi grend slem i novi modni izlet japanske teniserke Naomi Osake. Japanka je nastavila tradiciju nošenja, blago rečeno, neobične odeće na velikim… »
Vesti dana »
U celoj Srbiji sunčano i veoma toplo: temperatura do 35 stepeni
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 14 povezanih
Danas nastavak sednice parlamenta: Poslanici o nepoverenju vladi
Dnevnik pre 34 minutajoš 9 povezanih
Pet američkih kongresmena predložilo da februar bude Mesec srpsko-američkog nasleđa
Politika pre 34 minutajoš 4 povezane
Obrt u vezi sa prodajom Energoprojekta: Sud proglasio nezakonitim preuzimanje akcija nekadašnjeg giganta
Danas pre 19 minutajoš 1 povezana