Povezane vesti

'Svetlela sam kao Ajfelov toranj noću': Osaka u zlatnoj opremi na Rolan Garosu

BBC News pre 1 dan
Japanska teniserka Naomi Osaka nastavila je tradiciju zapanjujućih izgleda na grend slemovima. Novi grend slem i novi modni izlet japanske teniserke Naomi Osake. Japanka je nastavila tradiciju nošenja, blago rečeno, neobične odeće na velikim turnirima… »
‘Svetlela sam kao Ajfelov toranj noću’: Osaka u zlatnoj opremi na Rolan Garosu

Danas pre 1 dan
Novi grend slem i novi modni izlet japanske teniserke Naomi Osake. Japanka je nastavila tradiciju nošenja, blago rečeno, neobične odeće na velikim turnirima. Na Otvorenom prvenstvu Francuske ili Rolan Garosu, bila je u odeći koja je blistala poput… »

NIN pre 1 dan
Novi grend slem i novi modni izlet japanske teniserke Naomi Osake. Japanka je nastavila tradiciju nošenja, blago rečeno, neobične odeće na velikim turnirima. Na Otvorenom prvenstvu Francuske ili Rolan Garosu, bila je u odeći koja je blistala poput… »

Radio 021 pre 1 dan
Japanska teniserka Naomi Osaka nastavila je tradiciju zapanjujućih izgleda na grend slemovima. Getty Images Na teren je izašla u potpuno crnoj haljini, a ispod nje je bila zlatna teniska oprema Novi grend slem i novi modni izlet japanske teniserke Naomi… »

Južne vesti pre 1 dan
Getty Images Na teren je izašla u potpuno crnoj haljini, a ispod nje je bila zlatna teniska oprema Novi grend slem i novi modni izlet japanske teniserke Naomi Osake. Japanka je nastavila tradiciju nošenja, blago rečeno, neobične odeće na velikim… »

Vesti dana »