Povezane vesti
Senidah otkrila istinu o svom poreklu; "Nikad me neće prihvatiti jer mi je prezime na -ić"
Mondo pre 10 sati
Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, jedna je od najvećih regionalnih zvezda, ali je javnost često bila zbunjena kada je u pitanju njeno pravo poreklo. Iako je nedavno odrešila kesu i kupila luksuznu nekretninu u Beogradu vrednu čak… »
Godinama se nagađalo, a sada je sve otkrila: Senidah stavila tačku na priče o poreklu
Telegraf pre 11 sati
Muzička zvezda Senida Ajdarpašić poznatija kao Senidah održala je tri spektakularna koncerta u Beogradu, a 1. juna održaće i četvrti zbog velikog interesovanja. Mnoge intrigira privatni život muzičke dive, ali ga ona drži pod velom tajnosti i ne može… »
Senida otkrila istinu o svom poreklu: "Zbog ovoga me u Sloveniji nikada neće prihvatiti", evo odakle su njeni koreni
Blic pre 12 sati
Kupila je luksuznu nekretninu u Beogradu, ali i dalje nema osećaj potpune pripadnosti nijednoj zemlji. Izjavila je da je rođena u Jugoslaviji i da sebe smatra Jugoslovenkom. Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, jedna je od najvećih… »
Senida otkrila sve o svom poreklu: Zbog ovoga me u Sloveniji nikada neće prihvatiti! Odavde su njeni koreni
Kurir pre 13 sati
Senida Hajdarpašić jedna je od trenutno najvećih zvezda na Balkanu.Ona je održala tri spektakularna koncerta u Sava centru o kojima se danima priča. Senida je odrasla u Ljubljani, korene vuče iz Bijelog Polja, a poreklo joj je i iz Bosne. Međutim… »
Vesti dana »
"Nisam iznenađena što to pitanje dolazi od vas": Ribakina odbrusila Amerikancu nakon najvećeg šoka Rolan Garosa, otkrila zašto je trener napustio usred meča
Nova pre 1 satjoš 54 povezane
Ujedinjeni zborovi i studenti Univerziteta u Kragujevcu priskočili u pomoć građanima Čačka (VIDEO)
Glas Šumadije pre 2 satajoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 3 satajoš 22 povezane
"Imali smo čast" Žena Nikole Rokvića sa ćerkom celivala svetinju u Hramu Svetog Save: "Ljudi, imate moj naklon"
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih